Orele de start pentru promotiile Black Friday 2015

Black Friday este evenimentul din an cu cele mai mari reduceri practicate de magazinele online din Romania si desi a inceput timid abia din 2011, evenimentul a fost marcat de o crestere impresionanta, practic eu nu prea mai cunosc in cercul meu de prieteni persoane care nu si-au cumparat ceva cu ocazia acestor reduceri. Desigur, livrarea dureaza in unele cazuri ceva mai mult insa achizitionarea produselor la reduceri semnificative face ca asteptarea sa merite, in cele mai multe dintre cazuri.

Nu mai este niciun secret ca magazinele online din Romania vor tine Black Friday anul acesta in 20 noiembrie din motivele pe care le-am explicat aici. Ora de incepere a promotiilor la magazinele online variaza destul de mult, sunt multe magazine care incep la ora 00:00 dar si alte magazine, de regula ceva mai mari care incep in jurul orei 07:00. De exemplu, anul trecut eMAG a dat drumul promotiilor de Black Friday in jurul orei 06:40 iar Flanco a inceput reducerile online la 09:00, desi in magazinele fizice reducerile au fost disponibile ceva mai repede, magazinele lucrand cu program special.

Vor fi desigur si magazine care vor fura startul, cum este de exemplu Altex care a inceput campania de Black Friday inca din 30 Octombrie 2015, asta dupa ce au avut si campanii de tip Black Friday de Vara.

Magazinele principale vor incepe dimineata devreme promotiile de Black Friday 2015

Cel mai probabil, in 2015, eMAG va incepe din nou promotiile dimineata, pe la 0ra 06:00 – 07:00, asadar zic ca merita sa va treziti mai devreme si sa stati apasand butonul de F5 pe www.emag.ro. Vor fi si magazine precum F64 care vor lansa promotiile ceva mai devreme, poate chiar la 00:00 iar cele mai multe magazine de fashion, din experienta anilor anteriori, vor incepe promotiile inca de la miezul noptii.

Anul acesta nu cred ca va mai fi cazul sa pice dintre site-urile principale, asadar singura idee este ca buzunarul sa ne tina pentru toate reducerile pregatite de magazinele online. Nu ar strica deloc sa avem din timp pregatite niste produse preferate pe care le-am cumpara, mai ales in cazul electronicasnicelor, macar sa stim ca ne dorim un frigider sau o masina de spalat de la un anumit brand si cu o anumita capacitate.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *