Panasonic a Construit un TV 3D cu o Diagonala Uriasa: 145 inch!

Gigantul producator de electronice si in speta televizoare – Panasonic – a lansat impreuna cu NHK, societate de televiziune in Japonia, un televizor ultra high definition cu o diagonala impresionanta de 145 inch. Acest televizor 3D are o rezolutie impresionanta, mai mult decat dublu fata de Full HD-ul clasic, fiind la o rezulutie de 4.320 x 7680 pixeli, asadar suprafata televizorului este acoperita de mai bine de 34 milioane pixeli, fiind unul dintre televizoarele cu cel mai mare panel, si cu densitatea pixelilor uriasa.

De asemenea, televizorul de 145 inch de la Panasonic ruleaza la 60 cadre pe secunda, oferind o imagine deosebit de cursiva, iar realismul oferit de imagine este impresionant. Desigur, pentru a oferi aceste specificatii si camera care filmeaza trebuie sa fie una care sa poata inregistra in aceste specificatii, insa acest lucru este de la sine inteles.
Se pare ca totusi televizorul este unul produs la comanda, asadar nu il vom vedea pe rafturile magazinelor (ar ocupa chiar un raion intreg) si nici pretul nu are rost sa il aflam, pentru ca cu siguranta este unul imens. Televizorul va fi prezentat publicului larg la sfarsitul lunii mai, la sediul societatii de televiziune NKH din Japonia, asadar cu siguranta este un model mai cu seama de “putem face si asta”.

70 inch comparat cu 145 inch

Comparat cu televizorul Sharp 3D care este cel mai mare TV vandut de catre magazine la momentul actual, acest televizor de la Panasonic este mai mare de mai bine de 3 ori ca si suprafata iar ca si densitate a pixelilor de mai bine de 20 ori mai bun. Ma astept ca si pretul sa fie in concordanta, asadar doar daca ne uitam la cat e un Sharp 3D de 70 inch ne cam taie pofta la acest gigant. Desigur, acest Panasonic cu siguranta nu este un model pentru sufrageria de acasa pentru ca ar ocupa mai tot peretele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *