Panasonic a lansat o noua gama de becuri economice LED

În ultimii ani se pune un tot mai mare accent pe tehnologii de iluminare cât mai eco-friendly. Becurile de tip LED sunt o alternativă excelentă pentru acest lucru, fiind printre cele mai economice tipuri de becuri prezente pe piață. Deși ceva mai scumpe, aceste becuri oferă un consum extrem de redus și o durată de utilizare care este incomparabil mai mare decât a clasicelor becuri de tip incandescent sau chiar și cele halogen.

De curând, cei de la Panasonic au lansat câteva becuri care promit o economie substanțială în materie de energie electrică consumată. Noile becuri LED lansate de Panasonic se potrivesc cu duliile existente, facilitând astfel trecerea către această gamă.

Din oferta producătorului japonez pe gama clasică de becuri E27 amintim becurile LED de 32W, 48W și 60 W, cu un rating de eficiență a consumului Clasa A și o durată de viață de până la 25.000 ore (asta s-ar putea traduce prin 25 ani de folosire casnică).

becuri panasonic

Panasonic pornește cu ambiții mari pe această piață uriașă a surselor de iluminat casnice, dorind ca până în martie 2016 să ajungă în top 3 din punct de vedere al companiilor din piața corpurilor de iluminat, din Europa.

panasonic nostalgic clear

Noile becuri, din seria Panasonic Nostalgic Clear au fost realizate utilizând tehnologia Panasonic Centre-Mount, oferind un aspect clasic al filamentului, asemeni becurilor incandescente.

Alexis Fernandez, European Manager al Panasonic Lighting Business a declarat: “Prin interzicerea la nivel european al becurilor incadescente în 2012 observăm o cerere în creştere pentru becurile LED. Panasonic se străduieşte să dezvolte şi să îmbunătăţească tehnologiile de iluminare LED şi suntem mândri să putem oferi produse cu aspect asemănător şi distribuţie a luminii asemeni becurilor tradiţionale. Suntem încântaţi să oferim pieţei europene o gamă extinsă de becuri LED.”

În plus, Panasonic continuă să adauge gamei de becuri clasice, noua generaţie E14 de tip lumânare şi GU10 și GU5.3 de tip reflector. Noile modele sunt dotate cu un rating de energie Clasa A şi sunt disponibile la nivel european.

Gama de becuri LED Panasonic oferă consumatorilor o alternativă atractivă, un raport competitiv calitate-preţ şi sunt eficiente energetic, totul pentru a înlocui becurile incadescente.

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “Panasonic a lansat o noua gama de becuri economice LED

  • 13 ianuarie 2015 la 22:11
    Permalink

    Ideea cu iluminare cu led-uri este excelenta,preturile sunt cam mari.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *