Panou radiant de perete Tesy RH01 150 EAS

Spre deosebire de alte sisteme de incalzire instalate adhoc, cum ar fi o aeroterma de perete, avantajele unui panou radiant de perete sunt mult mai numeroase, pe langa incalzirea efectiva si rapida a aerului din incapere, aceste sisteme ocupa foarte putin spatiu.

Un astfel de panou radiant, este Tesy RH01 150 EAS. Acesta este o varianta ceva mai low cost datorita faptului ca se poate instala practic oriunde si are functia de incalzire clasica, fara infrarosu. Se poate cumpara de aici.

Acest panou radiant este recomandat teoretic pentru incaperi de pana la 42 metri cubi Apropo de putere, are termostat reglabil intre 5 si 35 grade Celsius si protectie anti inghet.

 Tesy RH01 150 EAS are doua panouri interioare din aluminiu cu invelis de ceramica pentru o distribuire eficienta a caldurii degajate.

Ca tot vorbeam de dimensiuni, panoul acesta de la Tesy are o dimensiune de 108 cm lungime, 48 cm inaltime si o grosime de 15 cm, astfel ca distribuie caldura pe o suprafata destul de mare.

Montajul este extrem de simplu, se pune practic pe perete avand suporti inclusi. Greutatea produsului este de 8.6 kg.

Puteti sa cititi fisa produsului pe site-ul producatorului aici, unde veti regasi si manualul de instructiuni al acestui panou radiant de perete.

Producatorul Tesy a intrat ceva mai puternic pe piata romaneasca incepand cu anul trecut. Majoritatea produselor sunt fabricate in Bulgaria si sunt facute respectand normele de siguranta si directivele Uniunii Europene.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *