Peste 100 de modele de imprimante Epson vin acum in sprijinul Apple AirPrint

Proiectul Apple AirPrint este acum sprijinit de mai mult de 100 de modele de imprimante Epson si, daca se poate sa fim mai exacti, vorbim de un total de aproape 105 imprimante de la Epson.

Totusi, ce este AirPrint de fapt? Practic, AirPrint are nevoie doar de cateva clipe pentru a imprima, prin wireless, emailuri, fotografii, pagini web sau documente direct de pe iPad, iPhone sau iPod, printr-o simpla atingere. Totul fara a mai fi nevoie sa atasati alte software-uri, drivere sau cabluri. Acesta va fi efortul depus de Epson in a face printatul mobil mult mai la indemana, mai convenabil si productiv pentru mase.

Ian Cameron, manager general al Global Web & Communications si Seiko Epson Corporation a declarat: „Sprijinul larg raspandit din partea Epson pentru AirPrint demonstreaza extinderea globala a companiei si angajamentul sau in a asigura clientilor solutii de printare rapida si usoara care sa ii faca sa isi dezvolte atat afacerile bazate pe telefonie mobila, cat si stilul de viata personal. Am recunoscut acum ceva vreme in urma ca printatul mobil nu a fost tocmai o idee noua, ci mai ales o cerinta necesara atat pentru impartirea amintirilor cu cei dragi, cat si pentru productia de dispozitive mobile intr-o schimbare rapida pe piata digitala. Cum momentul iPhone si iPad continua sa se dezvolte, Epson va continua sa conduca dezvoltarea a cat mai multe si variate solutii inovatoare privind imaginile digitale mobile.

Este, de asemenea, destul de interesant de notat ca aceasta ar insemna faptul ca Epson si-a dezvoltat de curand varietatea de imprimante pentru AirPrint cu peste 80 %, in comparatie cu cifrele compilate in 2012.

Apple AirPrint - printare wireless de pe dispozitive Apple ca iPhone, iPad, iPod

Sursa: ubergizmo.com

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *