Televizor LCD Philips 26PFL3606H/58 cu diagonala de 66 cm HD Ready

Televizorul LCD Philips 26PFL3606H/58 face parta din clasa televizoarelor de diagonala medie, potrivite pentru cei care nu se uita extraordinar de mult la televizor, nu au pretentii foarte mari sau vor sa il plaseze intr-o incapere mai mica, cum ar fi dormitorul sau bucataria. De asemenea, consideram ca este un televizor potrivit si pentru cei care inca nu s-au adaptat la tehnologiile moderne si ar trece cu greu de la vechile televizoare de diagonala 55 cm spre ceva mult mai mare. Modelul 26PFL3606H/58 oarecum lupta cu produsele similare de la Samsung si Sony, insa vine la un pret mult mai mic, de aproximativ 1100 lei (verifica aici pret actualizat / oferta actuala), si nu este exclus sa mai si scada o data cu trecerea timpului. Garantia este OK, de 24 luni si contracost se poate extinde chiar la 4 ani, fiind dovada ca acest produs al producatorului olandez este unul de calitate si fiabil in timp.

Designul este oarecum clasic, cu colturile usor rotunjite si cu standul mare care ii ofera stabilitate. Rama nu este foarte mare, chiar daca este un TV LCD, este de culoare neagra si este lucios, ceea ce inseamna ca..cam trebuie curatat destul de des de praf, insa asa sunt toate televizoarele din aceasta gama.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Diagonala displayului lui Philips 26PFL3606H/58 este de 26 inch, adica de aproximativ 66 centimetri si ofera un afisaj HD Ready, la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Chiar daca este un tv HD eu nu cred ca ar merita sa mai investesti si intr-un decodor HD pentru ca are si tuner digital DVB-C MPEG4 ceea ce inseamna ca ar trebui sa redea canalele digitale perfect si prin cablul legat direct si e posibil ca majoritatea canalelor in HD sa mearga si ele bine; asadar nu va grabiti sa cereti de la RDS/UPC decodorul si sa platiti in plus.

Luminozitatea este reglabila manual si automat in functie de modul de redare si are un maxim de 400 cd/mp, ceea ce eset foarte bine. Contrastul este de 100.000:1 si are un timp de raspuns de 5 milisecunde, asadar afiseaza imaginile cursiv. Are si un motor grafic Digital Crystal Clear care ofera imagini mai clare si lipsete de zgomot de fond.

Daca tot vorbeam de zgomot, acum trecem la partea audio a TV-ului LCD 26PFL3606H/58 si anume avem parte de doua boxe integrate de 3 W RMS fiecare. Acestea au caracteristici superioare, Sunet Clar si efect de virtual surround. Modulul de reglare este destul de puternic pe aici, avem un sistem de echilibrare automata a volumului.

Acest televizor Philips dispune de aceleasi conexiuni ca si restul modelelor din serie, avand strictul necesar pentru un televizor al timpurilor noastre, insa prin strict necesar nu ma refer la conexiune la retea prin cablu sau wireless. Toate conexiunile cat si dimensiunile televizorului le aveti detaliate aici iar fisa de prezentare a aparatului aici.

Una peste alta, televizorul LCD Philips 26PFL3606H/58 este o varianta moderna croita cu precadere celor care cauta un televizor frumos, de la un brand puternic si nu vor sa aleaga o diagonala foarte mare fie din cauza bugetului, fie din cauza neobisnuintei. De asemenea, cum scriam si la inceputul recenziei, se potriveste si pentru camere mai mici sau bucatarii si alte incaperi de dimensiuni nu tocmai mari.

[sam id=”3″ codes=”true”]

 

One thought on “Televizor LCD Philips 26PFL3606H/58 cu diagonala de 66 cm HD Ready

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *