Televizor LED Smart TV Philips 32PFL3258

Chiar daca nu este un model lansat anul acesta, Philips 32PFL3258 este un televizor bun, gratie ecranului de tip Full HD si datorita faptului ca este un televizor de tip Smart TV. Un alt atu al acestui model este dat de faptul ca are un pret bun pentru un smart TV Full HD (verifica aici pret actualizat).

Chiar daca designul actualului televizor 32PFL3258 a debutat undeva la inceputul lui 2012, punctam inca de atunci ca este unul deosebit de bine lucrat si aceasta parere o mentin si astazi. Acest model face parte din gama de televizoare lansata in anul 2013 si este inca unul destul de nou, chiar daca designul este caracteristic modelelor mai vechi. Faptul ca este un smart TV este un mare avantaj mai ales datorita pretului.

Cum insa nu doar bugetul si specificatiile de baza sunt criteriile de alegere ale unui televizor, haideti sa trecem si la lucruri ceva mai avansate cu privire la detaliile acestui televizor de la Philips 😉

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Philips 32PFL3258
Philips 32PFL3258

Display de 32 Inch Full HD

Acest televizor 32PFL3258 de la Philips ofera un display cu o diagonala de 81 inch, de aici vine denumirea modelului in 32 (de la 32 de inch). Rezolutia ecranului este una de tip Full HD, cam cea mai mare de pe piata daca nu luam la socoteala inca extraordinar de scumpe modelele Ultra HD.

Pe langa faptul ca ecranul este unul de tip Full HD cu rezolutie 1920x1080pixeli, merita mentionat ca ecranul poate fi destul de luminos (insa se poate regla din setari) pentru ca are o luminozitate maxima de 350 cd/mp. In plus, contrastul dinamic este destul de ridicat, la o valoare de 100.000:1.

Smart TV Wireless Ready

Televizorul se bucura de conexiune la internet gratie modului Smart Tv, si are posibilitate de conectare atat pe cablul standard de net, cat si pe wireless. De mentionat este insa ca, la fel ca la toate smart tv-urile ceva mai ieftin, internetul wireless se obtine doar printr-un stick compatibil (fiind wireless ready) cumparat de la Philips, o bataie de cap suplimentara si care nu neaparat livreaza mult mai bine decat cablul standard.

Conectivitate decenta

Trecand la conectivitatile acestui televizor, acesta are 2 porturi HDMI, 2 porturi USB (are si player multimedia integrat) si Slot CI+ compatibilitate DVB-C, ceea ce suprima necesitatea unui decodor special de la operatorul de cablu TV.

Sistem audio puternic

Sistemul audio al televizorului este asigurat de doua boxe a cate 10 W RMS fiecare, cu auto volume leveler si optiune clear sound pentru voce clara. Sistemul audio este suficient de puternic astfel incat sa fie plasat si outdoor.

Concluzie

Chiar daca televizorul nu este foarte scump, ofera o imagine foarte buna, mai ales pe posturile TV scanate pe digital. Pentru a avea toate canalele HD din Romania, folositi scanarea digitala si cu setare pe Marea Britanie.

Desi este un smart tv, nu va asteptati la extrem de multe de la acest modul, fiindca televizorul nu poseda un procesor extrem de avansat iar capacitatea de smart TV poate fi considerata ca un demo al modelelor mai scumpe din gama Philips. Totusi, daca este sa alegeti dintr-un televizor fara capabilitate smart si acesta, recomand acest Philips.

Daca vrei sa il compari in aceeasi grupa de pret ai putea gasi si televizorul Samsung 32F5500, care este si el un smart tv ieftin.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *