Philips 32PFL3406H/58 TV LCD 81 cm HD Ready

Televizorul LCD Philips 32PFL3406H/58 este una dintre cele mai accesibile modele cu diagonala ecranului de 81 centimetri si care sa fie de o constructie relativ recenta si cu un display din noua linie ergonomica. Modelul 32PFL3406H/58 se regaseste sub diferite nume, in principiu terminatia H/58 reprezentand tara unde s-a vandut de catre reprezentanta oficiala Philips, asadar daca cautati pe internet despre model in principiu sunt valabile toate informatiile pentru Philips 32PFL3406. Ca tot spuneam de pret, la noi acest model se vinde cu aproximativ 1200 lei (verifica aici pret actualizat), fiind de departe cel mai ieftin model de la producatorii mai grei cum ar fi Samsung, LG, Sony sau Sharp.

Totusi, pretul mic mascheaza folosirea unei tehnologii usor mai invechite care se regaseste de regula la televizoarele de o diagonala mai mica, si anume rezolutia HD de 1366 x 768 pixeli spre deosebire de rezolutia Full HD 1920 x 1080 pixeli pe care o avem de regula deja la un aparat cu ecranul de aceasta diagonala.Totusi, panelul displayului este realizat binisor si prin caracteristicile de imagine si filtrele active ca de exemplu Digital Crystal Clear face ca aparatul 32PFL3406H/58 sa fie usor peste media modelelor similare de la producatori mai putin recunoscuti.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Un model foarte similar cu acesta, tot de la Philips si la un pret usor mai mare, insa cu afisaj in Full High Definition 1920 x 1080 pixeli este 32PFL3506.

Revenind la 32PFL3406, trebuie spus ca acesta are un display bunicel date fiind conditiile, luminozitatea este mare, avand 400 cd/mp, timpul de raspuns la 5 milisecunde si randarea se face la 50 Hz. Cum scriam si mai sus, are niste filtre care reduc zgomotul si fac ca imaginea sa fie usor peste media televizoarelor HD Ready (care e cu un pas mai jos decat Full HD).

Totusi, fata de modelul cu care l-am comparat mai sus, acest Philips are un sunet mai puternic, avand incorporate 2 boxe de cate 10 W RMS, foarte multi pentru un televizor ­čÖé De asemenea, sunetul este redat intr-o simulare de efect surround si are o caracterestica voce clara. Controlul frecventelor se poate regla dintr-un egalizator incorporat, fiind printre putinele televizoare la care ai aceasta optiune.

Conexiunile sunt destul de OK, ai parte de doua intrari HDMI, intrare PC VGA, component, un port USB si cele uzuale pentru televizor. Are si un player multimedia integrat pentru redarea videourilor, muzicii si a pozelor prin USB, destul de OK.

Dimensiunea lui Philips 32PFL3406H/58 fara stand este de 508.3 mm inaltime, 796 cm pe lungime si o grosime de doar 9.3 centimetri. Greutatea este si ea destul de mica, fiind pana in 10 kilograme.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *