Philips 32PFL3506 LCD 81 cm

Televizorul LCD 32PFL3506 de la Philips este un model relativ nou, chiar daca se bazeaza inca pe tehnologia LCD. Practic, producatorul olandez a optat pentru aceasta solutie pentru a incerca sa prinda o cota de piata de pe segmentul televizoarelor mai ieftine, si e adevarat ca acest model Philips 32PFL3506 cu diagonala de 81 centimetri are un pret destul de bun, cu cei aproximativ 1300 lei (verifica aici pret actualizat) la care se vinde. Chiar si asa ieftin, nu are lacune de productie, ecranul fiind bun iar designul intr-o nota eleganta si moderna, cu care ne-am mai intersectat si la monitoarele Philips cu care am mai lucrat si putem spune ca sunt foarte bune.

Philips 32PFL3506 are un afisaj Full High Definition cu rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si un contrast dinamic de 50.000:1 si luminozitate reglabila mare 400 cd/mp, si de asemenea luminozitatea se poate seta sa se regleze automat prin senzorul de lumina incorporat in televizor. Timpul de raspuns este de 5 milisecunde, iar redarea se face la 50 Hz. Acest TV este echipat si cu niste filtre interesante care il fac sa ofere o imagine mai buna, si anume tehnologia Digital Crystal Clear.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Sunetul oferit este peste medie, chiar daca puterea nu este chiar impresionanta, desi fisa produsului ar spune ca este foarte puternica. Poseda doua boxe incorporate de 8 W RMS cu foarte multe posibilitati de reglare si cu tehnologia Sunet Clar pe care am intalnit-o si la televizoarele LG. De asemenea pe egalizator putem controla diferitele frecvente cum sa le redea si avem si o echilibrare automata a volumului.

32PFL3506 este dotat si cu un player multimedia integrat, cu posibilitate de redare a diferite formate audio/video/poze direct de pe stickul USB care se poate atasa la televizor. Lista formatelor redate sunt afisate aici.

Conexiunile acestui televizor Philips sunt in nota standard a ceea ce vrem astazi de la un televizor modern, fiind dotat cu port USB 2.0, 2 doua intrari HDMI, intrare VGA pentru a fi conectat la un PC sau laptop, intrari component, scart si iesiri audio.

In rest, mai trebuie spus ca dimensiunile cu tot cu standul sunt de aproximativ 80 cm inaltime, 55 cm latime si greutatea este undeva la 10 kilograme. Puterea consumata de Philips 32PFL3506 la luminozitate maxima este undeva la 72 W, chiar daca e pe LCD, consumul este destul de redus si bine optimizat.

2 comentarii la „Philips 32PFL3506 LCD 81 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *