Philips 32PFL3517H/12 – TV LED Full HD cu Diagonala de 81 cm

Daca pana acum ne-am obisnuit de la producatorul olandez Philips la televizoare mai avansate pentru seria 2012, iata ca acestia nu au uitat nici segmentul celor care care nu cauta un televizor din clasa Smart TV sau 3D si au lansat si modelul Philips 32PFL3517H/12.

Acesta este un model Full HD, cu o conexiune avansata, imagine superba si acelasi design frumos al modelelor mai superioare din punct de vedere tehnic. Pretul acestui 32PFL3517H/12 este de aproximativ (verifica aici pret actualizat), destul de scump insa face parte dintr-o clasa cu imagine foarte buna, design bun si numeroase posibilitati de conectare la periferice, si in plus sunt convins ca pe viitor isi va dovedi fiabilitatea de vreme ce acest produs este adresat ca lot si tarilor vestice.

Displayul este de 81 centimetri, o diagonala potrivita pentru sufragerii de dimensiuni medii, iar rezolutia Full HD 1920 x 1080 pixeli ofera o experienta de privit foarte buna, dimensiunea pixelilor fiind mica, oferind o imagine foarte clara. De asemenea este dublat de imaginea care ruleaza la o frecventa de 100 Hz, contrast dinamic 100.000:1 si luminozitate de pana la 400 cd/mp ceea ce face ca imaginea sa fie perfecta chiar si cu becul aprins in incapere.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Televizorul vine cu doua intrari USB pentru conectarea diferitelor dispozitive externe (HDD, media player, stick USB) si de asemenea are player multimedia incoporat si stie DLNA gratie modului de retea incorporata, care se conecteaza prin cablu de net la router si reda de pe dispozitivele legate in aceeasi retea la PC formate dintre cele mai variate.

In plus, are si conexiune wireless insa aceasta se realizeaza printr-un stick wireless pe USB compatibil cu televizor insa nu are o calitate atat de buna ca si conexiunea la cablul de internet prin router.

De asemenea, televizorul LED Philips 32PFL3517H/12 vine dotat si cu 3 porturi HDMI pentru conectarea dispozivelor externe (diferite gadgeturi, sau laptop si PC) si are si conexiune dedicata pentru a fi folosit ca monitor la PC, pe intrare VGA.

Daca am amintit de conexiunile interne, adica cele “din casa” trebuie sa mentionez ca TV-ul vine si cu partea de cablu destul de avansata avand modul DVB-T si DVB-C, ambele stiu MPEG4 pentru decodare ideala a semnalului. Daca DVB-T inca nu este disponibil la noi in tara, DVB-C va scuteste de folosirea unui decodor daca aveti semnal digital la RDS iar la UPC prin utilizarea cardului CI+ puteti sa folositi televizorul fara media box-ul pe care il primiti de regula la televiziunea digitala.

Sunetul la acest 32PFL3517H/12 este asigurat de doua boxe puternice, stereo, fiecare a cate 10 W RMS reali. Sunetul este de o calitate buna si chiar daca nu vine cu certificari prea avansate, ofera o decodare buna a fisierelor encodate Dolby si are si un virtual surround care ofera experienta placuta in rularea filmelor.

Ce ar ma trebui sa mentionez este faptul ca acest TV vine cu un excelent randament la energia consumata, fiind un aparat electric inclus in clasa de eficienta A+.

Desi nu este un Smart TV, ceea ce a contribuit decisiv la pretul mai mic al acestui televizor, Philips 32PFL3517H/12 ofera o imagine buna iar eventualele lipsuri ale modulelor Smart daca pe viitor vei dori sa le completezi le poti face cumparand un media player dedicat si astfel il aduci un pic mai aproape de adevar. Daca totusi vrei ca televizorul sa fie strict TV si cateodata sa mai rulezi cate un film descarcat de pe net poti folosi DLNA-ul si astfel sa redai prin retea pe televizor filmele tale dorite, cu o claritate foarte buna.

Personal ma astept ca pana de Craciun pretul televizorului sa mai scada, dar acum in prag de Campionat European de Fotbal si Olimpiadele de la Londra producatorii nu au niciun motiv sa traga de preturi in jos avand in vedere ca vanzarile sunt foarte bune iar mediul concurential nu tine acum de pret ci de facilitatile oferite, iar acest Philips este un tv LED dintr-o clasa superioara ca imagine.

[sam id=”3″ codes=”true”]

8 comentarii la „Philips 32PFL3517H/12 – TV LED Full HD cu Diagonala de 81 cm

 • 19 august 2012 la 14:50
  Permalink

  salut care ati mai intalnit problema asta;am cumparat un tv identic cu acesta,dar nu imi vede usb-ul:( ce sa fac?

  Răspunde
  • 12 octombrie 2012 la 4:18
   Permalink

   incearca sa contactezi service-ul cam este problema de service

 • 29 decembrie 2012 la 18:42
  Permalink

  salut am instalat canalele digitale si hd alegand ca tara finlanda dar pe canalul antena1 imi apare teletextul in locul imaginii.ce trebuie sa fac?

  Răspunde
  • 30 decembrie 2012 la 12:10
   Permalink

   Dan, apasa butonul TXT( o data sau de doua ori) si trebuie sa dispara teletextul.

 • 4 noiembrie 2013 la 22:04
  Permalink

  Am cumparat tv identic dar la utilizarea card CI+ imi da eroare 17 zice in manual card revenire setari initiale tv, am revenit, zice scos si reintrodus cardul si oprit-pornit tv, am facut si da aceeasi eroare, imi vede cardul dar nu se conecteaza, daca stiti ceva poate ma ajutati.Multumesc

  Răspunde
  • 29 iunie 2014 la 16:38
   Permalink

   @Adriano,

   Ai reusit sa rezolvi problema? De la ce operator ai cardul CI+?

 • 27 noiembrie 2018 la 18:46
  Permalink

  Buna seara. Are o cunostiinta de=a mea un tv din acest model. Imi spune ca nu capteaza mai mult de 66 posturi tv. Puteti sa-mi spuneti care este maximul de canale pe care le poate scana? Multumesc frumos.

  Răspunde
  • 27 noiembrie 2018 la 20:10
   Permalink

   @Sorin Dode
   Recomand să căutați și canale digitale și canale analogice. Cel mai probabil le caută doar pe cele analogice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *