Philips 32PFL4208H/12

In ultima perioada Smart TV-urile au primit update-uri importante in ceea ce priveste functionalitatea acestora, astfel incat in perioada aceasta este un moment destul de optim pentru achizitionarea lor.
Spre exemplu, din noua generatie de televizoare smart de la Philips, este si modelul 32PFL4208, ceva mai ieftin (verifica aici pret actualizat)

Diagonala televizorului nu este extrem de mare, fiind de 32 inch, adica aproximativ 81 centimetri, insa aceasta este una dintre cele mai populare diagonale ale televizoarelor vandute in Romania, atat datorita unui pret echilibrat cat si datorita faptului ca ofera o vizualizare destul de buna de la aproximativ 3 metri, zona obisuita de departare a canapelelor de televizor in sufrageria romanilor ­čÖé

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Screen Shot 2013-06-29 at 11.48.00 PM

Ca majoritatea televizoarelor mai pretentioase ale anului 2013, si acest Philips 32PFL4208 vine cu un ecran de tip LED cu vizualizare la rezolutie 1920x 1080 pixeli Full HD. Impreuna cu functia PMR (Perfect Motion Rate), ceea ce simuleaza oarecum o redare la 200 Hz, ochiul nu este atat de obosit ca la vechile televizoare cu tub catodic si ofera un timp de raspuns bun. Pe langa experienta buna de privire, televizorul vine si cu o putere a sunetului mare, de 20 W, astfel ca se va auzi clar, tare si bine.

Pe langa toate aceste functii, Philips 32PFL4208H/12, fiind un smart TV, ofera nativ conexiune la wireless, fara a fi nevoie de un dongle suplimentar iar, pe langa uzualele aplicatii de smart tv, ofera si skype. Pentru asta puteti folosi tastatura Rapoo sau sa va cumparati un webcam suplimentar compatibil cu acest televizor.

Pe partea de conectivitate efectiva pentru indeplinirea functiei de TV, ofera suport pentru DVB-C, are slot de cart CI+ (pentru UPC) si are toate intrarile standard ale unui televizor. Ofera si doua intrari pentru USB si are porturi HDMI, 3 la numar.

panou conexiuni
panou conexiuni

Acest televizor Philips consuma foarte putina energie electrica, consumul fiind de doar aproximativ 38 W.

In ceea ce priveste dimensiunile, fara stand are pe laturi 738 x 450.8 milimetri si o grosime de maxim 35,5 milimetri. Standul ii mai adauga aproximativ 5 centimetri pe inaltime si la baza are aproximativ 18.5 cm, e maricel, dar ofera stabilitate.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *