Philips 32PFL5606H/58 Televizor LED 81 cm Ieftin

Desi nu se bucura de campanii de marketing atat de bine lucrate ca si la Samsung si LG, producatorul olandez Philips a reusit in ultima vreme sa scoata televizoare din grupe de pret variate si foarte bune. Practic la fel ca si Sharp, atata diverse piete. La fel este si cu acest televizor LED Philips 32PFL5606H/58 care face dintr-o clasa foarte buna si selecta, cu imagine Full HD. Displayul acestui model este unul de diagonala usor peste medie, de 81 centimetri, Full HD iar pretul de aproximativ 1500-1600 lei (verifica aici pret actualizat) este cu siguranta unul dintre cele mai bune din aceasta grupa, rivalizand in mod clar cu televizoarele din acelasi segment de la Samsung sau LG.

Claritatea imaginii oferite de catre displayul lui 32PFL5606H/58 este foarte buna, atat datorita tehnologiei pe iluminare Edge LED cat si datorita caracteristicilor superioare de imagine. Astfel, avem si un randare a imaginii la 100 Hz si un timp de raspuns de doar 2 milisecunde, facand acest dispozitiv excelent si pentru conectarea unor console de jocuri la el, indiferent ca vorbim de Play Station sau Xbox 360. Acest televizor Philips ofera si un contrast dinamic ridicat, de 500.000:1. Rezolutia de afisare este una Full High Definition 1920 x 1080 pixeli, si asta inseamna cu adevarat claritate. Chiar daca are tuner digital recomand pentru claritatea canalelor TV in HD si solicitarea unui decodor de la operatorul de cablu.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Designul televizorului asa cum se vede este unul foarte avangardist, oferind o frumoasa nota eleganta pentru intreaga camera in care o vei plasa. Telecomanda arata bine si ca un plus atingerea si schimbarea programelor se poate realiza si de pe rama televizorului, butoanele fiind touch dispuse in partea inferioara-centrala, chiar sub logo-ul producatorului.

Luminozitatea maxima a televizorului este ridicata, de 400 cd/mp si totusi clasa de eficienta este ridicata consumand foarte putina energie electrica. De asemenea luminozitatea se poate regla fie manual, fie lasand senzorul de lumina sa isi faca treaba in mod automat in functie de iluminarea din incapere si tipul de imagine redat pe display.

Conexiunile televizorului sunt ridicate, insa spre deosebire de modelele concurente de la Samsung, acesta nu are posibilitatea de a fi legat la reteaua de acasa si sa redai filmele prin retea de la calculator, de aceea as recomanda achizitionarea separata si a unui media player, cele de la EGreat fiind foarte bune daca vrei sa te uiti la filme de pe net.

Philips 32PFL5606H/58 are in schimb intrare pentru a fi conectat la calculator prin VGA sau HDMI (3 porturi HDMI), conexiuni scart, un port USB si player multimedia integrat. Mai multe despre conexiunile televizorului puteti vedea aici.

Dimensiunile aparatului sunt de 761 mm pe lungime, 473 mm inaltime si o grosime de doar 4 centimetri. Eu zic ca este ideal de montat si pe perete iar designul este foarte modern facandul foarte atractiv. Greutatea este de doar 9 kilograme, avantajul televizoarelor LED iar standul este foarte solid.

In aceeasi dimensiune si diagonala de 81 centimetri de la Philips mai avem si doua televizoare LCD mai ieftine, aproximativ in aceleasi specificatii si este vorba de modelele 32PFL3506 si modelul 32PFL3406H/58 insa diferenta notabila este cea a sunetului, daca acele modele au sunet de 8 W RMS, acest 32PFL5606H/58 are un sunet mai puternic – 10 W RMS pe cele doua boxe integrate si cu tehnologie Sunet Clar, Echilibrare a volumului si efect surround.

2 comentarii la „Philips 32PFL5606H/58 Televizor LED 81 cm Ieftin

 • 18 aprilie 2012 la 19:25
  Permalink

  este un tv. foarte bun din toate punctele de vedere il recomand cu caldura va pup

  Răspunde
 • 8 mai 2012 la 12:23
  Permalink

  argy, ma gasesti pe facebook – Armeanu Gabriel – vreau sa ma ajuti putin! multumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *