Philips 37PFL3007H/12 – TV LCD Ieftin cu Diagonala Mare

Un televizor pe care trebuie sa il ai daca doresti un model cu o diagonala mai mare decat media si cu o imagine foarte buna dar sa fie si un televizor ieftin este modelul olandezilor de la Philips – 37PFL3007H/12; un TV LCD cu diagonala de 94 centimetri si care se vinde destul de ieftin avand in vedere calitatea imaginii si diagonala destul de ok. Pretul pentru Philips 37PFL3007H/12 este de aproximativ 1690 lei (verifica aici pret actualizat) insa sunt destul de increzator ca acest va mai scadea o data cu intrarea in promotiile de sfarsit de an.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

De asemenea acest televizor se potriveste celor care nu cauta tehnologii de ultima generatie cum ar fi 3D sau Smart TV si nu doresc sa il conecteze la reteaua de internet. As spune ca este practic un foarte bun model de televizor pentru cei care cauta ceva simplu, mare si cu imagine buna. De asemenea un avantaj este ca are tuner digital si CI+ astfel ca poti sa scapi si de decodor de la RDS sau media box de la UPC. Mai multe detalii despre DVB-C aici in general si pentru televizoare Philips aici ghid video.

Philips 37PFL3007H telecomanda
Philips 37PFL3007H telecomanda

Daca e sa vorbim despre displayul lui Philips 37PFL3007H/12, acesta dupa cum am scris, este un LCD cu diagonala de 94 centimetri. Este un ecran cu imagine full high definition, are un contrast dinamic ridicat si imaginea se reda la o frecventa de 100Hz, asadar calitatea este mult peste media vechilor LCD-uri HD. Luminozitatea se poate seta si la valori ridicate datorita faptului ca are o valoare de pana la 400 cd/mp.

Acest televizor vine cu doua boxe puternice, de 10 W RMS fiecare si mai dispune de un software care permite ajustarea automata a volumui, sistem de voce clara si sistem surround pentru vizionarea filmelor.

Pe langa conectivitatea la DVB-C, 37PFL3007H asigura un port USB 2.0 pentru redarea continutului multimedia de pe dispozitive externe, are 3 porturi HDMI si un port VGA pentru conectarea ca monitor sau pentru legarea diferitelor gadgeturi la el si obisnuitele intrari de casti, AV si sunet.

Pe langa telecomanda, televizorul are butoanele de navigatie in meniu in partea din spate astfel ca designul din fata este foarte curat.

Philips 37PFL3007H din spate
Philips 37PFL3007H din spate

Chiar daca dimensiunile televizorului sunt destul de mari si este un LCD, acest model nu este deloc greu pentru ca cantareste doar aproximativ 13.8 kilograme. Pe langa pozitionarea pe standul propriu televizorul se poate si monta pe perete utilizand un suport VESA compatibil.

Manualul de instructiuni si utilizare pentru acest TV LCD Philips se poate descarca de aici, in limba romana; iar ghidul de pornire rapida(prima utilizare si montare) aici.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *