Philips 46PFL5007K/12 – Smart TV LED cu Diagonala Mare

Philips 46PFL5007K/12 face parte din noua clasa de televizoare lansata de producatorul olandez in 2012, un model Smart TV. Acesta se diferentiaza printr-un ecran de diagonala mare – 116 cm (46 inch) si cu posibilitati multiple de conectare fata de variantele propuse de catre coreenii de la Samsung si LG. Pretul este un pic maricel, aproximativ 3700-3800 lei dar dat fiind faptul ca este un model de ultima generatie avem de a face cu preturi normale.

Faptul ca este un Smart TV de generatie noua aduce multiple avantaje pe partea de interactivitate. De exemplu, ii poti conecta pe USB un mouse si o tastatura externa si de asemenea are wireless integrat nativ pe care il poti utiliza fara un dispozitiv extern si pe langa wireless are si pobilitatea de a fi conectat la internet prin cablul clasic de net.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Designul din poze il consider bine realizat, suprafata ramei fiind pe culoare gri spre argintiu inchis cu elemente lucioase elegante. De asemenea rama este subtire, nu este mare iar colturile sunt rotunjite.

Displayul LED de 116 cm (117 cm in unele locuri, orientativ ar trebui sa luati valoarea de 46 inch) este unul realizat pe un panel cu un contrast dinamic ridicat 500000:1 si unghiuri de vizualizare extinse. Rezolutia afisajului este una Full HD 1920 x 1080 pixeli ceea ce va garanta o imagine clara, densitatea pixelilor fiind foarte potrivita privirii de la distante de peste 2 metri. De asemenea, 46PFL5007K/12 vine cu un motor grafic Pixel Plus HD si 400 Hz Pefect Motion Rate pentru o vizualizare cu cat mai putin zgomot.

La fel ca si restul televizoarelor din seria PFL5007K (Philips 40PFL5007K/12) si acest model vine dotat cu un sistem de boxe pe doua difuzoare integrate de mare putere. Acestea sunt ascunse in partea din spate si au o putere de 10W RMS fiecare.

Sunetul este dotat cu caracteristici superioare Voce Clara si Surround si de asemenea are egalizator de volum automat incorporat si amplificator ambiental AmbiWoox.

Televizorul accepta redarea de pe retea prin intermediul playerului multimedia integrat care citeste numeroase formate video si audio si de asemenea citeste si de porturile USB care la acest model sunt numeroase – avem 3 porturi USB. De asemenea ca si porturi mai avem 4 x HDMI, intrare pentru PC, slot de card CI+ (UPC), tuner digital incorporat DVB-C si iesire audio optic digitala. Este un televizor ideal si pentru a-l utiliza impreuna cu o consola de jocuri, Playstation, xbox sau chiar si wii pentru ca are dimensiuni generoase.

Manualul de utilizare al acestui televizor se poate descarca de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *