Philips 46PFL9707 ales cel mai bun televizor LCD LED al anului de catre EISA

Televizorul Philips 46PFL9707, inca indisponibil in oferta magazinelor online romanesti, a primit premiul pentru cel mai bun televizor LCD LED, pentru sezonul 2012-2012 al premiilor EISA – Asocitiatia Europeana pentru Sunet si Imagine.

Editorii EISA si-au motivat justificarea pentru alegerea acestui televizor drept cel mai bun din categorie pentru tehnologiile avansate pe care le poseda acest televizor pentru display, contand foarte mult filtrul Motion Eye care ajusteaza luminozitatea in asa fel incat reflexiile sa fie la un nivel cat mai mic, extrem de important pentru o vizualizare in conditii optime. Multe televizoare din ziua de astazi de la concurenta au probleme (ba chiar si modele Philips din gama budget) in ceea ce priveste reflexiile, motiv pentru care se recomanda a nu se monta in bataia directa a razelor solare.

Pe langa filtrul pentru reflexii, televizorul Philips 46PFL9707 reprezinta un model de varf in ceea ce priveste tehnologiile oferite, posedand si un modul 3D care se vizualizeaza cu ochelari care inlatura palpaitul specific acestei tehnologii. De asemenea meniul Smart TV si telecomanda care incorporeaza o tastatura au reprezentat alte plusuri, insa cu toate acestea premiul pentru cel mai bun Smart TV l-a primit modelul sud-coreenilor de la Samsung, UE46ES8000.

Pana la urma, balansand toate criteriile prin care se acorda premiul pentru acesta categorie s-a stabilit ca acest Philips reprezinta una dintre cele mai bune alegeri.

EISA reprezinta o asociatie de 50 reviste de profil electronic din 20 de tari europene, cunoscuta drept asociatia care stabileste cele mai bune produse electronice de divertisment. In sens larg este recunoscuta drept asociatia europeana pentru sunet si imagine.

EISA (European Imaging and Sound Asociation) a inceput sa ofere premii incepand cu anul 1982 cand editori de la 5 reviste au ales impreuna cea mai buna camera foto a anului.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *