Philips a lansat la IFA primul televizor OLED Ambilight de 65 inch din seria 9

Philips a lansat la târgul de electronice și electrocasnice IFA Berlin un nou televizor cu funcție Ambilight. De data aceasta este vorba despre un televizor cu o diagonală de 65 inch care are imaginea construită pe tehnologie OLED, astfel oferind o imagine mai bună și o experiență mai plăcută de vizionare, fiind cu de 100 ori mai rapide decât televizoarele tradiționale LED în ceea ce privește timpul de răspuns al culorilor.

Televizorul acesta face parte din Seria 9 de televizoare Philips – vârful de gamă de la momentul actual. Televizorul acesta este așteptat să apară în ofertele magazinelor undeva la începutul anului viitor, dar există și astăzi în oferta magazinelor televizoare Philips destul de similare în specificații.

Procesor de imagine P5

Noul televizor OLED de la Philips este animat de puternicul procesor de imagine P5 și tehnologia Ambilight pe 3 laturi, toate acestea sub forma unui televizor foarte subțire, cu un design premium și minimalist.

Procesorul de imagine P5 îmbunătățeste cu 25% funcțiile de procesare și cu 25% energia de procesare, oferind o performanță mai mare cu 50% în comparație cu actualul motor Perfect Pixel Ultra HD. P5 analizează, descompune și tratează individual fiecare din cele cinci variabile care definesc calitatea imaginii: sursa, claritatea, culoarea, contrastul și mișcarea.

OLED este de până la 100 ori mai rapid decât tradiționalul LED

Capacitatea televizoarelor OLED de a opri complet sursa de lumină la fiecare pixel permite redarea unui nivel total de culoare neagră.
De asemenea, televizoarele Philips OLED realizează un nivel maxim de redare a alb-ului, asigurând un contrast ridicat și permițând reproducerea simultană a elementelor de luminozitate și umbră ale imaginii.
Gama de televizoare OLED beneficiază de un unghi de vizualizare îmbunătățit considerabil față de televizoarele LCD, oferind în plus un grad de luminozitate, contrast și culori incredibil de consistente, indiferent de locul în care privitorul este poziționat.

Funcție Ambilight

Ce este cu adevărat special la aceste televizoare de la Philips este tehnologia Ambilight. Practic, prin această tehnologie, Philips se diferențiază de aproape orice competitor. Tehnologia Amblight pe 3 laturi transpune practic culorile de pe ecran și în spatele televizorului, experiența de vizualizare fiind astfel una mai specială.

Televizor echipat cu sistem de operare Android M

Seria de televizoare OLED este susținută de sistemul de operare Android M și este ceriticată de Google, oferind acces la toate aplicațiile TV, servicii și conținut oferit de Google Play Store, completând în același timp oferta Philips Smart TV. Funcționarea fără efort și navigarea rapidă sunt posibile datorită procesorului puternic Quad Core, swipe pad și tehnologie de recunoaștere a vocii.

Sistemul de operare Android M asigură acces la o serie de aplicații destinate acestor televizoare, fiind astfel mai mult decât un televizor.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *