Saeco Xsmall HD8743/19 de la Philips

Noul espressor Saeco Xsmall HD8743/19 de la Philips, este cel mai mic membru al familiei de espressoare cu rasnita, care combina designul cu functionalitatea, preparand o cafea espresso  cu o aroma intensa, datorita boabelor proaspat macinate. Dimensiunea redusa si accesul frontal la toate functiile fac ca Xsmall sa se potriveasca in orice bucatarie. Pretul aproximativ al acestuia fiind de 1599 Lei (verifica aici pret actualizat).

Cu un design compact, dar in acelasi timp si ergonomic, Xsmall HD8743/19 este de culoare neagra si are dimensiunile de 295mm in latime, 325mm in adancime si 420mm in inaltime. Cu el ai posibilitatea de a prepara 2 cesti intr-un singur proces, cafele scurte sau lungi, in functie de gustul tau. Lucreaza la o putere de 1400 W si capacitatea rezervorului de apa este de 1litru. Acest rezervor este detasabil, pentru a-ti da mai multa libertate la umplere si la curatare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Compartimentul de cafea are o capacitate de 180 grame, iar alimentarea acestuia se face cu cafea tip boabe. Rasnita incorporata in acest aparat este construita din material de ceramica iar boabele sunt macinate proaspat de fiecare data cand prepari cafea, gradul de setare al acestuia putand fi stabilite in functie de dorinta utilizatorului. Caseta cu resturi de cafea are o capacitate de 8 portii.

Pentru ca acest espressor sa fie mai durabil, fierbatorul acestuia este construit din otel inoxidabil.

Curatarea la circuitul de cafea se face automat. Aceasta caracteristica asigura prospetime pentru fiecare cafea in parte: inainte de a intra in modul stand-by si atunci cand revine din acesta, masina isi curata automat circuitul de cafea. Unitatea de preparare se afla in centrul fiecarei masini de cafea complet automate si trebuie mentinuta intotdeauna curata.

Compartimentele acestui espressor sunt direct accesibile, astfel incat reumplerea cu boabe sau cu apa, golirea casetei cu resturile de cafea sau a tavii de scurgere se face cu usurinta.
Conform reglementarilor, are o eficienta demna de categoria A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *