Philips FC8451/01

Un aspirator nou cu sistem de filtrare uscata este modelul FC8451/01 de la producatorul olandez Philips. Acesta este un model entry level datorita faptului ca nu vine cu cine stie ce tehnologii de aspirare si nu este dotat cu filtru pentru impuritati HEPA decat un filtru micro, nu foarte performant. Totusi, lipsa filtrului HEPA se regaseste in pretul destul de mic al lui Philips FC8451/01, fiind vandut la aproximativ 310 lei (verifica aici pret actualizat), insa contrabalanseaza prin faptul ca este dotat cu un sac de capacitate destul de mare si cu o suprafata de aspirare mare.

De asemenea, designul aspiratorului este ergonomic, are o usurinta in utilizare si datorita cablului lung de 5 metri iar extensia prin furtun si tub il face sa poata acoperi o suprafata de aspirare de pana la 8 metri. De asemenea este important si faptul ca greutatea aspiratorului este de doar 4 kilograme, aspiratoarele usoare fiind foarte cautate in ultima vreme.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Philips FC8451/01 vine cu un motor de putere mare, de 1900 W si asigura un randament de aspirare destul de bun, avand o putere de aspirare de 320 W la turatie maxima. Totusi, cum este un aspirator destul de compact acest lucru inseamna si ca nu este silentios, nivelul de zgomot fiind destul de mare la cei 82 decibeli.

peria mica speciala

Un alt dezavantaj al acestui aspirator este dat de faptul ca are sac din hartie, insa fiind de tip S-Bag are o rezistenta mai mare si se poate reutiliza, insa consider ca la mai multe utilizari deja va trebui sa ii cumperi saci, care sunt la un pret de aproximativ 30 lei/5 bucati in magazinele specializate.

Chiar daca nu sta extraordinar de bine la capitolele prezentate anterior, acest aspirator totusi ofera o comoditate sporita in utilizare, avand o extensie la tubul de aspirare de 50 centimetri ceea ce sta intr-un maner foarte potrivit si la o inaltime potrivita datorita tubului telescopic. Acest tub este si el usor datorita faptului ca este construit din aluminiu.

Philips FC8451/01

Ca si accesorii, FC8451/01 vine cu peria standard, un accesoriu pentru spatii inguste, perie mica pentru aspirarea suprafetelor textile de pe canapele, fotolii samd si are si derulator automat de cablu.

Butoanele sunt pozitionate la fel ca la majoritatea aspiratoarelor, in partea inferioara, iar nivelul de putere se regleaza de pe un buton lateral. De asemenea are indicator pentru sacul plin.

In concluzie, acest aspirator nu este unul de top insa se diferentiaza in clasa sa prin calitatea buna a constructiei, puterea de aspirare peste medie, capacitate de colectare buna si mai ales printr-o utilizare foarte simpla, atat datorita greutatii mici cat si a felului in care este construit.

Manualul de utilizare pentru acest aspirator se poate descarca de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *