Philips HR1871/00, stocator de fructe semiprofesional

Storcatorul de fructe Philips HR1871/00 are un look destul de comun in privinta storcatoarelor de fructe, acelasi design l-am mai gasit si la alte strocatoare, drept e ca la un pret mai mic si calitatatea materialelor din care era confectionat era dubioasa. Poate chiar de aceea pretul pentru acest storcator de fructe Philips (verifica pret actualizat) este destul de piperat. Carcasa este confectionata din otel inoxidabil, ceea ce ofera un look foarte modern in bucataria ta, doar ca bineinteles este mai greu decat un aparat din plastic, cantarind aproximativ 5.2 kilograme – desi eu nu vad din asta un dezavantaj, mai ales daca esti mare consumator de sucuri naturale proapete, atunci cu siguranta aparatul isi va gasi un loc de sine statator la tine in bucatarie.

Chiar daca in materialele de marketing si in oferta magazinelor online HR1871/00 este vazut doar drept un storcator de fructe, acest aparat electrocasnic are capabilitati in a fi folosit si pentru legume, in fapt de multe ori stoarcerea legumelor e mai putin consumatoare de timp decat cea a fructelor. HR1871/00 este un aparut nou aparut pe piata, a fost prima data vazut in oferta magazinelor incepand cu luna septembrie 2011.

Cana

Cel mai mare avantaj al acestui storcator este faptul ca e foarte compact, toate componentele sunt integrate si usor demontabile. De asemenea, vasele sunt mari, avand o capacitate de pana la 2.5 litri de suc facut “dintr-o data”, fara a fi nevoit sa golesti recipientul pentru pulpa. Gura de alimentare prin care introduci fructele si legumele este si ea mare, astfel ca incape chiar si un mar de dimensiuni medii (80 mm diametru) foarte usor.

Capacitatea recipientului pentru pulpa este de 1.6 litri iar cea a recipientului pentru suc 1.5 litri; iar cablul de alimentare are o lungime destul de medie, de 1 metru.
Toate componentele demontabile ale storcatorului Philips se pot spala si in masina de spalat vase, si gratie tehnologie inovatoare fructele si legumele nu coloreaza componentele sau sa ramana blocate intre gaurelele sitei de stoarcere; efectiv e de ajuns incat sa clatesti sub jetul de apa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *