Philips Robot de Bucatarie Compact

In cazul in care vrei sa alegi calitatea celor de la Philips si nu vrei sa ai un aparat care sa ocupe mult spatiu sau sa coste mai mult decat ai nevoie o buna alege ar putea fi aparatul HR7605, care spre deosebire de Philips HR7625 (un model foarte bun), nu vine fara cu blender. As recomanda acest aparat mai ales pentru ca are aproximativ aceleasi functii ca si modelul mai avansat, insa nu vine cu blender, care ocupa destul de mult spatiu. Robotul de bucatarie Philips HR7605 costa undeva la 219 lei in februarie 2012 (verifica aici pret actualizat), un pret fara vreo promotie sau oferta aplicata.

Aparatul cu accesoriile

Accesoriile aparatului sunt excelente, cele care au functia de taiere sunt confectionate din otel inoxidabil, iar plasticul daca este la fel ca si la HR7625 atunci va spun din experienta ca sunt foarte rezistente si usoare de curatat.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Designul robotului de bucatarie HR7605 este unul minimalist, insa nu este ceva care totusi sa ma impresioneze, avand in vedere ca este mai atipic prin prisma dimensiunilor si ca nu vine cu o baza mare a motorului ci este aplicata peste. Chiar si asa, bolul este destul de mare si nu cred ca vei avea probleme in privinta capacitatii sale, chiar daca gatesti pentru mai mult de 3-4 persoane.

1,5 Litri Capacitate

In rest, mai trebuie spus ca in total are 15 functii (taiere, framantare aluat, tocare), o treapta de viteza statica si una cu functie turbo, pe sistem pulsant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *