Robot de bucătărie Philips HR7628/00

Nu mai este foarte mult timp până la apariția sărbătorilor de iarnă de aceea ne-am gândit că în această perioadă aglomerată ți-ar prinde bine să ai alături în bucătărie un ajutor de nădejde menit să îți ușureze munca cum este robotul de bucătărie Philips HR7628/00.

Adesea mult prea ocupați sau presați de timp, nu avem suficient timp liber pentru a-l dedica preparării mâncării. Robotul de bucătărie multifuncțional a fost inventat pentru a ne ajuta să facem economii de timp și de bani totodată (deoarece nu vom mai avea nevoie de mai multe aparate electrocasnice). Philips este un brand consacrat pe piața din România datorită calității produselor scoase pe piață cu o durată lungă de viață și dotate cu cele mai moderne tehnologii. Cu siguranță te întrebi cam care ar fi prețul unui astfel de produs. Ei bine, află că Philips HR7628/00 nu are un preț ridicat și de foarte multe ori îl poți găsi la un preț promoțional (?verifică aici preț actualizat).

?Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Gama Daily – apreciată de pasionații de gătit, performant dar în același timp un robot adresat tuturor

Robotul de bucătărie Philips HR7628/00 face parte din gama Daily de la Philips, o gamă extrem de apreciată de pasionații de gătit. Aparat performant, robotul de bucătărie Philips HR7628/00 beneficiază de o putere de 650W. Este prevăzut cu un bol cu o capacitate de 1,5 litri pentru lichide si de 2,2 litri pentru ingredientele solide. Pentru optimizarea utilizării, acest robot de bucătarie este prevăzut cu un cordon ce măsoară 1,5 metri. În ceea ce priveste nivelul de securitate, robotul de bucătărie Philips HR7628/00 dispune de un sistem de siguranță detectare capac și bol. Dispune de două viteze și de funcția Pulse.  Este fabricat dintr-un plastic ABS rezistent și are o greutate de 3,4 kilograme.

Un aparat compact care permite 25 funcții

Robotul de bucătărie Philips HR7628/00 este un aparat compact, 2 în 1 ce dispune de accesorii ce permit peste 25 de funcții. Astfel, nu mai este nevoie de o mașină de tocat carne sau de un blender. Este ideal pentru prepararea aluatului pentru pâine, prăjituri,  smoothies sau a supelor cremă dar și a unei limonade delicioase. Grație acestui aparat utilizatorul poate prepara mâncarea sau desertul fără să depună prea mari eforturi. Datorită vitezelor reglabile, prepararea unei creme se face alegând viteza 1, cea mai mică. Viteza 2 este mai ridicată și este ideală pentru tocare și mărunțire, pentru ceapă și carne în special.

Robotul de bucătărie are un tub de alimentare generos și foarte practic
Robotul de bucătărie are un tub de alimentare generos și foarte practic

Robotul de bucătărie Philips HR7628/00 este ideal  pentru a obține un piure de legume sau o supă cremă de legume, ori un suc natural din fructe precum banane, kiwi, căpșuni mango sau ananas. Astfel, copilul tău va avea asigurată în ficare dimineață porția zilnică de vitamine într-un singur pahar de suc natural.

Odată  cu achizitionarea acestui robot de bucătărie vei primi ca și accesorii urmatoarele: un accesoriu pentru frământat, un disc pentru emulsionare, un disc pentru feliere, un disc pentru granulare, un disc pentru radere și bineinteles un bol pentru blender.

Philips HR7628/00 este dotat cu tehnologia Power Chop pentru performațe superioare de tocare. Power Chop reprezintă un melanj între forma lamei de tăiere, unghiul de tăiere și castronul interior ceea ce înseamnă că vom obține un piure omogen sau o cremă ideală pentru prepararea unei prăjituri. In plus, motorul său puternic reprezintă o garanție a reușitei tuturor preparatelor culinare. La fiecare utilizare, cinci porții pot ieși din bolul aparatului. Principalul avantaj constă în faptul că toate accesoriile acestui robot de bucătărie se pot pune în mașina de spălat vase. Discurile din oțel inoxidabil garantează o performanță ridicată și o tăiere, tocare sau mărunțire optimă. Lama în formă de S se adaptează cu ușurință celor mai tari ingrediente precum nucile.

Suntem convinși de faptul că, datorită funcțiilor sale inteligente, dar și a dimensiunilor reduse vei fi cu adevarărat fascinat de acest robot de bucătărie, bucuros de-al avea în propria bucatarie modernă.

Manualul de utilizare pentru acest robot se poate descărca de aici (PDF), iar mai jos vedeți un videoclip scurt cu modul de funcționare în bucătărie.

 

Unboxing – Prezentare accesorii și prima pornire a robotului de bucătărie

 

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *