Philips lanseaza sisteme audio puternice

Cei de la Philips au adus pe piata romaneasca prin Gibson Innovations cateva sisteme audio foarte puternice, cu sunet de iesire de pana la cateva sute de watti, asadar niste boxe pe care ei spun ca sunt pentru cei care viseaza sa ajunga DJ-ii propriilor petreceri.

Sistemul audio Hi-Fi Philips NTRX500 de tip turn și cu boxe Bass Reflex emite sunete cu o putere de ieșire de 650W și este echipat cu becuri LED cu 260K culori pentru a crea cu adevărat o atmosferă de petrecere. Funcția DJ Crossfader vă permite să mixați piesele din surse diferite și să adăugați efecte sonore, iar cea Auto-DJ mixează automat melodiile de pe un stick USB

Sistemul audio Hi-Fi Philips FX55 de tip 2.1 cu subwoofer are o putere totală de 720W RMS. Dispune de tehnologie MAX Sound care amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului și creând o experienţă audio impresionantă, totul printr-o simplă atingere de buton

Modelele Philips FX25 și Philips FX15 de tip 2.0 și cu puteri de ieșire de 300W RMS, respectiv 180W RMS.

Noile boxe au preturi recomandate de catre furnizor de la aproximativ 929 lei pentru Philips FX15/12 si pana la 2799 lei pentru modelul Philips NTRX500/10. Modelele intermediare sunt ceva mai ieftine, intre 999 lei si 1399 lei.

Cu toate acestea, am vazut astazi la eMAG ca sistemul audio PHILIPS FX15/12 (cel cu iesirea sunetului la 180W RMS) este deja la reducere si se poate achizitiona in acest moment la un pret redus cu aproximativ 30%.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *