Philips Saeco Poemia HD8327/09

Cu noul espressor manual Philips Saeco Poemia HD8327/09 vei putea prepara in fiecare zi o cafea italiana autentica, cu o crema delicioasa, la o presiune excelenta, de 15 bari. In caz ca esti fan cappuccino, acesta detine si un dispozitiv special, care se numeste pannarello si cu ajutorul caruia vei putea prepara spuma necesara unui cappuccino de calitate.

Dimensiunile sunt de 200mm in latime, 297 in inaltime, iar in adancime 265mm, cu o greutate totala de 4kg.

Puterea acestuia este de 1050 de watti, cu o presiune de 15 bari. Mai mult, acest aparat detine si un filtru special, care produce un caimac delicios, care dureaza mai mult.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Tipul de cafea cu care acest aparat poate fi alimentat este cafea macinata, iar intr-un singur proces vei putea prepara 2 cesti de cafea.

Rezervorul de apa acestui aparat, are o capacitate de 1 litru, iar reumplerea acestuia si a cafelei macinate se face foarte usor, toate compartimentele acestui produs fiind direct accesibile.

Cu Pannarello vei putea spuma laptele foarte usor, in functie de preferinta. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci acest dispozitiv in lapte, in timp ce amesteci foarte incet. Poti spuma laptele in asa fel incat sa ai mai multa sau mai putina spuma, in functie de cum iti place tie.

Datorita plitei situate pe espressor, vei putea depozita cestile si paharele chiar pe aparat. In plus, acestea sunt pre-incalzite, lucru care ajuta ca aroma sa fie distribuita mai bine.

Datorita sistemului de apa fierbinte, cu acest espressor vei putea prepara si ceaiuri sau ciocolata calda.

Manualul de utilizare si instructiuni se poate deschide aici, este si varianta in romana pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *