Play Station 3 pe Rosu, Incepand cu luna Mai 2012

O noua versiune de Sony Playstation 3 va fi lansata si pusa la vanzare incepand cu data de 4 mai 2012, cel putin pe piata vest-europeana. In principiu este vorba despre un model pe un rosu aprins, care cu siguranta va fi un succes suporterilor echipelor de fotbal cu culoarea predomintanta pe rosu, si aici poate fi vorba la noi atat de Steaua, cat mai ales de Dinamo datorita prezentei si a elementelor mai deschise la culoare, cum ar fi logo-ul PS3 pe un argintiu lucios.

Pretul care se aude pentru acest nou Playstation pe culoarea rosie va fi undeva la 250 lire, probabil la noi in tara va fi pe la vreo 1300-1400 lei, datorita TVA-ului mai mare ca si in restul tarilor europene. Pretul consolei pe rosu este mai mare cu aproximativ 2-300 lei fata de restul variantelor de console Sony Playstation disponibile acum, cea mai ieftina acum fiind vanduta la aproximativ 980 lei (verifica aici oferta).

[box type=”info”]Vezi modele actuale de PS3 Disponibile si oferte[/box]

Diferenta cu care vine acest pachet pe “scarlet red” este in faptul ca va veni cu doua manete DualShock 3 incluse in pachet, spre deosebire de majoritatea pachetelor disponibile acum cu o singura maneta. Consideram ca maneta rosie va fi si ea un succes daca se va vinde separat pentru ca iese destul de bine in evidenta.

La fel ca si precedentele modele de Sony Playstation 3, si acesta vine incoporat cu Blu-Ray si DVD Player si se bucura de toate facilitatile incluse ale consolelor anterioare, ba chiar s-ar putea sa primim ceva in plus.

Nu este exclus ca in curand magazine online ca si eMAG sa vina cu pachete de precomanda disponibile, la fel cum s-a intamplat si cu PlayStation Vita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *