Plita Incorporabila Arctic ARXG64120SX

Arctic a iesit in ultima perioada cu o intreaga serie de electrocasnice noi, inclusiv cu modele noi de plite incorporabile, primele de agest gen produse la noi in tara. Acestea sunt mai ieftine decat alte modele datorita faptului ca sunt produse la noi in tara. Momentan in oferta magazinelor acum exista un singur model insa sunt ferm convins ca vor aparea cu timpul si alte modele, mai ales ca exista o cerere foarte mare pe segmentul de electrocasnice incorporabile.

Primul model prezentat este ARXG64120SX, un model cu 4 arzatoare pe gaz, din inox, cu nimic mai prejos decat cele oferite de catre alti producatori, ba chiar pretul este deosebit de convenabil, usor peste 500 lei (verifica pret actualizat) si daca cumva intra si o promotie este cu siguranta o oferta imbatabila.

Dimensiunile de incorporare ale lui Actic ARXG64120SX sunt de 8.4 x 58 x 51 cm (H L x l), iar dimensiunea de instalare la incorporare in blat este de 560/490 mm latime/adancime.

Gratarul este din material metalic emailat si mai vine si cu un adaptor pentru vase mici, in fapt un adaptor pentru ibric. Este comod faptul ca are are aprindere electrica iar butoanele sunt dispuse pe lateral, astfel ca poti lua vasele mai mari comod de pe arzatorul cel mai mare. Arzatoarele sunt dispuse oarecum logic, cu cele medii in partea superioara, cel mic in partea dreapta jos iar arzatorul mare in stanga jos. Acestea au puterea de 2,9 KW cel mare, cele normale 2KW iar cel mic de 1 KW; niste valori foarte bine proportionate.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici iar manualul de utilizare romana/engleza este disponibil aici.

Garantia in mod obisnuit este de 3 ani – cea oferita de producator (pentru ca doar ea conteaza), chiar daca unele magazine online au afisat un termen mai mic de garantie. In principiu totusi la astfel de aparate cum mecanismul de functionare este relativ banal si prea putin electric + aparatele sunt foarte bine testat dpdv al sigurantei NU are voie ce sa se strice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *