Plita incorporabila cu Inductie Whirlpool ACM800/NE, 3 Zone

Simplitatea pare sa defineasca din ce in ce mai mult aparatele electrocasnice de ultima generatie, mai ales cand vine vorba de cele incorporabile, extrem de moderne. De aceea sunt plitele incorporabile cu inductie pe cat de moderne, pe atat de simple? Ca, de exemplu, plita incorporabila Whirlpool ACM800/NE, la un pret nu la fel de „simplu” si convenabil (verifica aici pret actualizat), dar nici exagerat.

Cu alimentare pe baza de inductie, Whirlpool ACM800/NE prezinta 3 zone arzatoare: unul mai mare, unul mediu si unul mic. Panoul de control, cu butoane tip taste touch, care se activeaza prin simpla atingere, sunt situate frontal, fiind mai la indemana si usor de utilizat. Prezinta chiar si un buton de timer / cronometru si programator, pentru o si mai buna precizie atunci cand gatesti.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Aceasta plita, precum toate care functioneaza pe baza de inductie, este realizata din vitroceramica / sticla ceramica, de culoare neagra, foarte eleganta si in acelasi timp rezistenta. De aceea este poate si destul de grea, cantarind 12,5 kg.

Si fiindca este o plita incorporabila pe baza de inductie, mai trebuie sa stii ca trebuie sa te folosesti, ca sa gatesti cu ajutorul sau, de vase create special pentru astfel de aparate, din metale speciale. Mai multe despre acest lucru si despre cum functioneaza de fapt inductia, poti citi si in articolul dedicat acestui subiect. Astfel de vase create special pentru gatitul la plite cu inductie, poti gasi aici.

Ca aspect, este simpla, cum spuneam, dar eleganta si moderna, aratand foarte bine pe negru. Cel putin, aceasta este parerea la care am ajuns, considerand ca se incadreaza perfect in orice decor, chiar si al unei bucatarii foarte actuale. Si ca tot a venit vorba de incadrare, Whirlpool ACM800/NE are dimensiunile obisnuite ale unei plite incorporabile, ce urmeaza sa fie incadrata intr-un mobilier special: 5,2 cm in inaltime, 58 cm in latime si 51 cm in adancime.

Singurul lucru pe care i-l pot reprosa acestui model – si poate de aceea este putin mai ieftina decat alte plite incorporabile functionand pe baza de inductie – este ca nu are 4 zone arzatoare; cred ca nu era greu sa mai faca una in plus. Acesta ar fi facut-o si mai utila.

Daca nu vrei inca o plita pe baza de inductie sau aceasta ti se pare deja costisitoare, unde mai pui ca mai ai nevoie de o cheltuiala in plus, cu vasele, datorita ei, sau pur si simplu nu te multumeste aceasta, indiferent de alte motive, poti sa incerci ceva oarecum asemanator: Electrolux EHF6241FOK, electrica, cu 4 zone arzatoare, mult mai ieftina si convenabila.

Sau poti incerca o alta cu inductie, de la acelasi producator, dar cu 4 zone arzatoare si mai performanta, insa si cu mult mai scumpa, poti sa te orientezi dupa modelul cu 6th Sense Whirlpool ACM847BA.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *