Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK, Electric, 4 Zone, Sticla ceramica neagra – Calitate si Eleganta la Pret Bun

Aparent o plita incorporabila cu inductie, tin sa va dezamagesc insa, cum de altfel am fost si eu, cand am vazut prima oara, pentru ca Electrolux EHF6241FOK este totusi o plita electrica, fara tehnologii ultraavansate si alte cele. La un pret cu foarte putin peste 1000 lei (verifica aici pret actualizat), este totusi previzibil ca Electrolux EHF6241FOK sa nu aiba o functionare de tip inductie. Nu este insa nici o plita clasica. Chiar deloc.

Cu 4 arzatoare / zone de gatit, unul mare, cu circulare duble, unul normal si doua mai mici, deloc traditionale (poate doar in ceea ce priveste dispunerea), plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK este realizata din sticla ceramica / vitroceramica neagra. Fiind cu alimentare electrica, arzatoarele au o putere destul de buna: arzatorul mare – 2,2 kW, arzatorul normal – 1,8 kW, iar arzatoarele mici – 1,2 kW. Puterea maxima a plitei este de 6400 W.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Fiind integral realizata din vitroceramica, butoanele sunt proiectate cu taste tip touch / tactile, foarte simplu de folosit. Acest sistem tactil de comanda iti confera un spatiu mult mai mare disponibil pentru gatit, intrucat zona de control este foarte compacta si micuta. Comanda este simpla si mult mai rapida, obtinand un feedback acustic la atingerea fiecarei taste, ceea ce inseamna ca puteti incepe sa gatiti oricand. Panoul de control este asezat frontal, in partea dreapta, facand usor de folosit plita, precum si manevrarea simpla a vaselor.

Un plus important este ca prezinta siguranta, precum si sistem de protectie pentru copii, care previne activarea accidentala a zonelor de gatit. Acest buton pentru protectie poate fi activat printr-o simpla atingere. In plus, plita are si un indicator de caldura reziduala, cu ajutorul caruia veti sti care zona mai este inca fierbinte, intrucat acest indicator arata care sunt zonele calde, peste care poti plasa oricand o mancare gatita pentru a o mentine calda pana in momentul servirii. Aceasta functie, de caldura reziduala, poate fi utilizata si pentru controlul consumului de energie, ceea ce o transforma intr-o aplicatie deosebit de inteligenta si de ingenioasa.

De asemenea, de apreciat ca are un sistem de deconectare automata, in caz ca uiti plita pornita. Aceasta se inchide automat in momentul in care nu este folosita, ceea ce ajuta la economia de curent, intrucat de gaz nu mai poate fi vorba in cazul acestui model.

Neagra, eleganta, simpla si de bun gust, Electrolux EHF6241FOK are dimensiuni potrivite, fiind aproape patrata, cu colturi ascutite, geometrice. Masoara 59 cm in latime si 52 cm in adancime. Nisa de instalare este putin mai mica: 56 x 49 cm. Cablul de alimentare este destul de lung, de 1,5 m. Fiind o plita independenta, o poti instala oriunde doresti, in ce pozitie doresti, intrucat ofera multa flexibilitate in montare, nefiind nevoie sa schimbati designul bucatariei in acest sens.

Suprafata, realizata integral din vitroceramica, se curata si se intretine foarte usor, printr-o simpla stergere. In plus, materialul este extrem de durabil, se incalzeste si se raceste la fel de rapid, ceramica fiind un foarte bun material termic.

Pentru cei care doriti totusi ceva mai mult, cu functionare pe baza de inductie, dar cu acelasi design elegant si rafinat, tot din vitroceramica neagra, dar cu o tehnologie foarte inteligenta, cu buton culisant, rotativ, aveti o alternativa in modelul Electrolux EHI6832FOG. Tehnologia ultraavansata insa are un pret si e unul foarte ridicat, pe masura functiilor, dotarilor si a sistemelor de functionare.

Pentru cei plictisiti deja de obisnuit chiar si in materie de incorporabile, plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK ofera lucrurile obisnuite sub o forma ultramoderna si placuta, usor de folosit si de intretinut.


[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *