Plita incorporabila Hotpoint PC640X, pe Gaz, din Inox

Se pare ca gama de aparate electrocasnice Hotpoint de la Ariston a inceput sa patrunda din ce in ce mai mult pe piata din domeniu, fiind prezenta in aproape orice sfera de acest gen. Mai nou, foarte multe produse electrocasnice de la Hotpoint Ariston sunt prezente si in categoria electrocasnicelor incorporabile si se prezinta ca produse de calitate superioara, la preturi peste medie, concurand astfel cu aparatura electrocasnica de lux. Cum se intampla si cu plita incorporabila Hotpoint PC640X, destul de „clasica”, la un pret potrivit pentru o astfel de aparatura (verifica aici pret actualizat).

Cu alimentare standard, pe baza de gaz, Hotpoint PC640X prezinta 4 arzatoare obisnuite, 2 fiind normale, unul mai mic, iar unul mai mare, fiecare cu aprindere electrica. Acestea au o putere de 1 kW, 1.65 kW si respectiv 3 kW. Ochiurile arzatoare, desi clasice ca aspect si dimensiuni, sunt dispuse in aceeasi ordine ca si punctele unui romb. Acestea sunt acoperite si protejate de gratare/grilaje din otel negru, utile si in sustinerea vaselor de gatit in timpul prepararii. Fiecare arzator prezinta siguranta in cazul scurgerilor de gaze.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Imi place ca are butoanele, in numar de 4, situate frontal, pentru o mai usoara manevrare si utilizare, fiind astfel mai la indemana si mai simplu de pornit si de aprins arzatoarele.

Hotpoint PC640X este realizata din tabla metalica cu strat de inox/otel inoxidabil la suprafata, metal de calitate superioara care se curata si se intretine usor, fiind foarte rezistent, durabil si igienic.

Hota incorporabila Hotpoint PC640X are aspectul si specificatiile unei plite tradtionale, clasice, dar imbina intr-un design foarte placut traditionalul cu modernul, utilul cu placutul, fiind o placere utilizarea sa. Are dimensiunile obisnuite pentru un astfel de produs incorporabil: 59 cm in latime si 51 cm in adancime.

Plita incorporabila Hotpoint PC640X

O plita similara, care se apropie cat mai mult de conventional, ca si aceeasta, este Whirlpool AKM 226 IX, tot pe gaz, tot cu 4 arzatoare.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *