Plita Incorporabila Hotpoint PH640MSIXHA

O plita incorporabila pe gaz cu aprindere electrica foarte interesanta si cu un design dragut si practic vine de la Hotpoint Ariston, modelul PH640MSIXHA. Acesta este un model cu 4 arzatoare care foarte usor se poate incorpora datorita dimensiunilor standard de 59 x 51 centimetri pe laturi, deci in mod normal ramane si un pic de spatiu pe adancime pentru acoperire sau pentru ca blatul exterior sa mai poata fi folosit ca si suport. Calitatea este sustinuta din faptul ca materialul plitei este confectionat din inox, si de asemenea produsele Hotpoint – Ariston sunt recunoscute, chiar daca nu sunt neaparat cele mai ieftine produse de piata, insa in privinta calitatii lor e cert lucrul ca merita pretul.

Arzatoarele sunt emailate, la fel si gratarul care are o forma atat estetica cat si practica, greutatea prin constructia acesteia fiind distribuita uniform.

Butoanele plitei PH640MSIXHA sunt pozitionate frontal, foarte practic, fiind cate doua pe latura, fiecare controland arzatoarele din apropriere. Arzatoarele sunt grupate in functie de puterea lor, avand 1 arzator mare, 2 arzatoare de dimensiuni medii si un arzator economic. Arzatorul mediu are o putere de 2.9 kW, cele normal de 1.65 kW iar cea economica de 1kW.
Aprinderea electrica se face foarte usor, prin acelasi buton cu al arzatorului, asadar cu o singura mana poti aprinde plita.

Manualul de utilizare al plitei PH640MSIXHA, care contine si instructiunile de montare detaliate poate fi descarcat de aici, este in mai multe limbi.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *