Plita Incorporabila pe Gaz Whirlpool AKM 260 IX

Una dintre cele mai ieftine plite incorporabile, Whirlpool AKM 260 IX, totusi are specificatii ca si plitele cele mai moderne. Designul este frumos, carcasa fiind din inox iar gratarul metalic foarte frumos si practic. Pretul la care se vinde este undeva la 449 lei, fiind un model listat la magazinele online printre cele mai bine vandute, probabil datorita pretului mic.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Whirlpool AKM 260 IX este o plita incorporabila pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica. Poseda un arzator mare, doua normale si un arzator economic. Ca si putere pe arzatoare, cel mare are 3 kW putere de incalzire, cele normale 1.65 kW iar arzatorul economic 1 kW. Fata de plitele incorporabile obisnuite, aceasta are butoanele pozitionate pe lateral, desi pare ciudat, este foarte practic, mai ales daca plita este pozitionata cu butoanele inspre blat. Astfel, eviti incalzirea blatului si a lucrurilor depozitate in imediata vecinatate a plitei.

Apriderea arzatoarelor se poate face comod, cu o singura mana, la rotirea butonului de alimentare cu gaz intervine si scanteia care aprinde flacara.

Dimensiunile sunt oarecum stadard pentru a fi incorporat, avand o intaltime de 4.1 centimetri si lungimea de 58 cu 50 adancime. Dimensiunea nisei de incorporare este de 56 x 48 centimetri cu o inaltime de 3 centimetri. Greutatea nu este mare, avand undeva la 7.5 kilograme.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *