Pocket TV iti transforma orice televizor intr-un Smart TV [VIDEO]

Pocket TV este practic un stick USB de dimensiuni mici, cat o memorie USB sau un adaptor 3G care se introduce in portul HDMI al unui televizor si ii ofera functii de Smart TV. Practic Pocket TV este un dispozitiv separat, dotat cu microprocesor, unitate grafica si chiar si memorie integrata de stocare de 4 GB. Dispozitivul de asemenea ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich, oferind toate functionalitatile sistemului de operare, inclusiv in mod Full HD.

Cam asa suna proiectul Pocket TV, la care deja se lucreaza, prototipul fiind prezentat pe Kickstarter unde solicita o finantare de 100,000 $ pentru a putea lansa in productie produsul. La momentul redactarii articolului, deja proiectul a strans 80% din donatii, acest lucru si datorita faptului ca cei care vor dona sume mai considerabile de 100$ vor primi gratuit un astfel de dispozitiv. Cazurile in care se trimit dispozitivele sunt cu siguranta reale, inclusiv in Romania – asadar daca doriti sa sustineti acest proiect puteti dona sume incepand cu 1$. Pocket TV-urile au o perioada de livrare estimata undeva pana in luna Octombrie 2012.

Infinitec Pocket TV va veni cu un procesor ARM Cortex A9, placa grafica integrata Mali si 512 MB memorie RAM. De asemenea are memorie interna de 4 GB, poti sa ii adaugi card de 32 GB microSD si de asemenea poseda wireless integrat.

Acest gadget are dimensiunile de doar 86 x 31 mm si o grosime de 14mm, fiind cu adevarat mic, iar la greutatea de doar 35 grame, mie mi-ar fi frica sa il tin la liber :).

Angry Birds pe orice TV LCD Samsung
Dispozitivul va avea disponibile doua telecomenzi, una simpla pe infrarosu si inca una cu senzor de miscare

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *