Posesorii de Smart TV-uri LG vor primi in curand mult mai mult continut tridimensional

Posesorii de televizoare Smart TV LG 3D vor primi in curand acces la si mai mult continut in format 3D.

Aplicatia LG 3D World, un fel de dashboard(tablou de bord) principal pentru posesorii acestor televizoare va oferi in curand mai multe programe TV, divertisment, continut sportiv, documentare si emisiuni tematice in format tridimensional.

Umbla zvonul ca daca posesorii de TV-uri Smart de la LG de productie 2011 sau care au cumparat un astfel de electronic anul trecut vor avea acces la acest continut prin aplicatia LG 3D World pe cand modelele din 2012 vor veni cu un card sau un cod de activare pentru Dashboard-ul de care vorbeam.

Tot continutul va putea fi vizibil optim cu ajutorul ochelarilor 3D de la LG, acestea fiind in fapt cele mai ieftine modele de ochelari pasivi de la gigantii producatori de TV-uri din gama Samsung, Sony sau Panasonic.

Noul serviciu de continut 3D va fi disponibil in a doua jumatate a anului in mai bine de 70 de tari, printre care suntem siguri ca va fi si Romania, pentru ca ar fi cam aiurea ca sa nu intram in primele 70 de tari ca importanta pentru acest producator, iar in Romania trebuie sa spunem ca televizoarele de la LG se bucura de un foarte bun succes mai ales pe segmentul 3D si Smart TV datorita preturilor foarte bune.

sursa stire: Pocket-Lint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *