Posturi TV din grila Dolce in direct pe telefoanele mobile de la Cosmote – Dolce Mobile TV

Probabil ca am prins multi dintre noi rularea reclamei de la Cosmote in care se anunta posibilitatea de a viziona posturi din grila Dolce TV direct pe telefoanele mobile sau pe aplicatii. Ce a ramas totusi putin stiut este cum se acceseaza aceasta aplicatie, care sunt costurile ei si cum se descarca aplicatia pentru a viziona posturile tv live direct de pe dispozitivul mobil.

Download link rapid aplicatie: telefoane Android iPhone Apple

Cel mai important lucru, in opinia mea, este faptul ca vizioanrea posturilor tv cat si traficul aferent pachetelor de date pentru transmisiune este oferit gratuit, pana pe 26 august 2012 pentru testarea la scara larga a serviciului si a se scala in continuare. In functie de cum merg aceste teste, data anuntata se poate prelungi – ceea ce este foarte probabil in opinia mea – totusi este un serviciu care consuma multa banda si scalarile trebuie sa fie facute foarte atent.

Din descrierea aplicatiei (se descarca de aici pentru telefoanele mobile cu Android), inainte de toate trebuie sa iti creezi un cont pe dolcetv.ro si ai acces la retea fie printr-un telefon cu acoperire 3G de la Cosmote, fie cu dispozitivul mobil – telefon sau tableta, conectat la un hotspot wi-fi Romtelecom (inclusiv cele de acasa, pentru cine foloseste internet de la Romtelecom – nu sunt sigur daca trebuie routerul de la ei).

In acest moment in grila TV sunt disponibile 35 canale, inclusiv cele in format high definition.
Pentru posesorii de telefoane cu sistem de operare iOS, adica iPhone, aplicatia se descarca din AppStore aici.

Comunicatul de presa al lansarii serviciului se poate accesa aici, iar termenii si conditiile de utilizare aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *