Poti si tu sa votezi cel mai bun producator de echipamente pentru home entertainment

About.com incepand cu 21 februarie a lansat chestionarul anual pentru votarea celor mai buni producatori de echipamente pentru divertismente pentru acasa. Ai de ales intre a vota cel mai bun producator de televizoare, cel mai bun producator de cititoare blu-ray, cel mai bun receiver de TV (desi in Romania nu sunt atat de populare), cel mai popular producator de media playere, cel mai bun producator de proiectoare video si in cele din urma cel mai bun producator de difuzoare.

Informatia ne-a venit de la Sony, care are 4 nominalizari dintre aceste 6 categorii de premii, cel mai popular urmand a primi distinctia de Readers Choice 2012 de la About.com. In general aceste distinctii sunt luate mai mult in considerare pe piata din Statele Unite insa consider ca si noi putem dicta trendul. Nu va voi spune ce am votat eu pentru a nu va influenta, insa la final voi reveni cu topul si cu observatiile mele.

Printre nominalizatii la cel mai bun producator de televizoare regasim 5 nume: LG, Samsung, Sharp, Sony si Toshiba; in acest moment conduce Sharp si Sony la mare distanta fata de ceilalti 3 pretendenti.

Poti vota cu contul de about.com, contul de Facebook sau doar introducand adresa de email in formular, aici e pagina principala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *