Prajitor de Paine Russell Hobbs 18628-56, 2 felii cu Functie Decongelare

Te trezesti dimineata cu greu si mai mereu ai aceeasi dilema: oare ce sa mananci la micul dejun rapid si sa iti potolesti si stomacul? Am o sugestie: incearca ceva sanatos si gustos, potrivit pentru intregul aparat digestiv, cum ar fi… painea prajita. Nici nu ai nevoie de prea multe, ci doar de paine si un aparat simpatic si placut colorat ca sa te trezeasca mai repede, cum ar fi prajitorul de paine Russell Hobbs 18628-56, la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat).

In culori dinamice, usor de folosit si compact, prajitorul de paine Russell Hobbs este disponibil in doua culori dragute si poate fi ales dupa preferinta de culoare, caci pretul este identic, la fel si caracteristicile sale. Asadar, il gasesti in varianta albastru turcoaz Russell Hobbs 18628-56, foarte placut, sau in varianta rosie Russell Hobbs 18625-56, la fel de dinamic.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Avand o putere foarte buna, de maximum 1100 W, iti asigura un mic dejun rapid si gustos, numai bun de digerat, putand prepara deodata 2 felii de paine tartinabile sau simple. De asemenea, avand o functie de decongelare, puteti incalzi si decongela diverse preparate de la congelator. In plus, prezinta 6 nivele de reglare a puterii. Vine si cu o functie de anulare, in cazul in care te-ai razgandit sau ai gresit setarile.

Alte sisteme si optiuni de care dispui cu ajutorul acestui tip de prajitor sunt posibilitatea de centrare a feliilor de paine si sistemul de stocare al cablului de alimentare. Totodata, prezinta si un sistem de antialunecare, cu picioruse din cauciuc, pentru a preveni rasturnarea in timpul folosirii si, mai ales, pericolul de a te arde.

Panoul de control este unul foarte simplu, mecanic, cu 3 butoane micute pentru cele 3 functii, un buton rotativ pentru setarea nivelului de putere si o maneta pentru ridicarea si centrarea feliilor de paine. De apreciat ca prezinta o carcasa realizata din otel inoxidabil / inox, metal de calitate superioara, rezistent si usor de intretinut.
Avand 2 variante de selectie a culorii, cu functie si de decongelare si realizat din material durabil si de foarte buna calitate, la un asemenea pret, eu zic ca merita achizitionarea, pentru a face din pregatirea micului dejun o activitate placuta, rapida si, mai ales, sanatoasa. In plus, designul te va anima pentru intreaga zi.

O varianta de prajitor de paine, cam cu aceeasi descriere, dar alb si cu o putere de numai 850 W, ar fi, de la un brand la fel de bun in domeniu, prajitorul Tefal Express TT3601.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *