Pretul aparatului foto Samsung Galaxy Camera confirmat oficial

Samsung Galaxy Camera a fost prezentat la IFA Berlin acum cateva saptamani si in scurt este vorba despre o camera foto cu sistem de operare Android si cu posibilitatea de a folosi aparatul foto intocmai ca functiile unui telefon mobil. Astfel, vine cu un display de 4.8 inch de tip full touchscreen High Definition, sistem de operare Google Android si procesor Quad Core de 1.40GHz. Samsung Galaxy Camera va fi dotat cu un senzor CMOS de 16 megapixeli, zoom optic cu factor de marire 21x si suport pentru inregistrarea videoclipurilor in Full HD si bineinteles si GPS.

Noutatea vine din faptul ca acest aparat foto va fi vandut si de catre marii operatori de telefonie mobila, sector din care ne vine si confirmarea pretului recomandat de 599 euro, cel putin in Germania.

UPDATE: Samsung Galaxy Camera și în România. Vezi aici prețul!

Va fi interesant cat de popular va fi un astfel de device si mai ales de performantele camerei foto, pentru ca indiferent de functii un aparat foto evident are nevoie de o calitate remarcabila a pozelor, in sectorul acesta nemaifiind loc de joaca, mai cu seama ca acest gadget are un pret destul de mare – practic cat al unui DSLR.

Utilitatea va fi mai ales in sectorul de turism pentru ca pe langa sa faci poze de calitate poti sa le incarci direct spre exemplu pe Facebook sau alte retele sociale direct dupa ce le-ai facut, utilizand reteaua 3G sau cea Wireless. De asemenea vom avea parte de absolut toate jocurile si aplicatiile Android cu care ne-am obisnuit direct pe aparat. Va fi interesant sa ne jucam Angry Birds pe camera foto, nu-i asa? 🙂

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *