Priza digitala programabila Bachmann

Daca cauti o priza cu ceas programabil, o buna alternativa este priza Timer Digital de la Backmann, modelul 852.103. Are un pret cu vreo 10-15% mai mare(verifica pret actualizat) decat ce ai gasi in mod normal in hypermarketuri, insa calitatea constructiei este mult mai buna. Comparabil, o priza cu timer mecanic ce am vazut zilele trecute intr-un hypermarket era undeva la 25 lei.. mult daca stam sa ne gandim ca trebuia reglata de fiecare data, mecanic.

Priza are ceas programabil digital complet, care se poate programa si in functie de zile sau saptamani. De cele mai multe ori aceasta priza isi gaseste intrebuintarea in programarea pornirii firmelor luminoase a diferitelor firme, care pornesc la o anumita ora; insa vara poti programa sa porneasca si aerul conditionat cand vii acasa, daca aparatul de aer conditionat nu permite acest lucru.

Revenind la priza programabila Bachmann, trebuie spus ca are o putere electrica destul de mare, suporta o sarcina de pana la 3600 W, in bune conditii; si una dintre functiile cele mai apreciate este ca poti seta de exemplu sa porneasca doar in anumite zile ale saptamanii, sau sa porneasca in zile diferite cu un orar diferit.

  • se poate cumpara de la emag – la pret, in cazul in care comanda nu depaseste 90 lei, mai trebuie adaugat 10 lei, pretul transportului. Avantajul e ca au livrare rapida.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *