Calorifer electric Promotec CH 2511 Y01R

Caloriferele electrice sunt printre cele mai populare mijloace de incalzire mai neconventionale sau care sa aduca un plus de caldura aparatelor de incalzire standard existente in incapere. Un astfel de aparat este caloriferul electric Promotec CH 2511 Y01R, un model mai low cost insa care cu brio isi face treaba.

Despre producatorul Promotec nu circula foarte multe informatie pe internet sau pe forumurile de specialitate, insa am observat ca in fiecare an isi refact produsele din punct de vedere al designului pentru a fi atractive clientilor. Acest CH 2511 Y01R de exemplu este varianta superioara a modelului CH 2009 Y01R care anul trecut a fost extrem de popular datorita pretului mic, cum de altfel este si la modelul de anul acesta, CH 2511 Y01R.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Noul calorifer are insa 11 elementi, se poate observa acest lucru si din numarul de cod al produsului, iar incalzirea este prin incalzirea uleiului din elementele care asigura transferul termic. Caloriferul are o putere maxima de 2500W, insa recomand folosirea la capacitate maxima doar pentru incalzire iar pentru mentinerea temperaturii sa folositi treptele 1 si 2, cele de 1000 si 1500 W.

In ceea ce priveste designul, aparatul este complet alb si vine cu o bila alba datorita faptului ca are rotite pentru transport. Personal vad o mare utilitate in rotite, mai ales ca si eu folosesc acest sistem, de regula trag caloriferul mai aproape de mine prin maner decat sa il ridic sus si astfel sa ma ard :).

Consider ca si acest aparat Promotec CH 2511 Y01R va fi unul de succes datorita faptului ca are 11 elementi si se vinde ieftin. Pentru cei mai pretentiosi as recomanda si modelul bulgaresc Tesy LB 2509 E04 TVR, care chiar daca are mai putini elementi are un ventilator care teoretic distribuie mai eficient caldura, insa costa dublu.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *