Promotie Televizoare Samsung Mai 2012 – TVA Inapoi (reducere 24%)

In perioada 2 Mai – 7 Mai 2012 avem o promotie foarte buna (vezi aici ofertele) pentru televizoarele Samsung de ultima generatie, asa numitele Smart TV-uri din 2012, despre care am tot scris pe ElectroReview.

Oferta saptamanii are ca reducere aproximativ 24%, pe care nu ii primiti ca discount pe loc, ci ca un voucher/cupon de cumparaturi pe care sa il folositi in luna urmatoare, diferenta de acum fiind ca nu esti conditionat de ce anume sa cumperi, poti cumpara de voucherul primit orice din afara categoriei Asigurari Auto, Muzica, Jucarii sau Carti, de la eMAG.

Cardul de cumparaturi oferit va putea fi folosit in perioada 10 – 30 Iunie 2012, asadar este bine sa va faceti o planificare a ce mai aveti nevoie pentru acasa, sau alte nevoi. De asemenea, cardul se poate folosi si pentru o plata partiala in aceea perioada pentru achizitionarea unui alt produs mai scump.

E o buna ocazie asadar sa luam in calcul cumpararea unui echipament TV nou, de vreme ce si interesul e marit cum Samsung are in aceasta perioada si o campanie publicitara de lansare a acestor televizoare.

[box type=”info”] Vezi Oferta TVA Inapoi Samsung 2-7 Mai 2012 [/box]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *