Promotii de weekend la Altex #1

In weekendul 3 August – 5 August 2012 magazinul online Altex.ro ne ofera cateva promotii interesante, la articolele de bucatarie si la alte electronice si electrocasnice. Reducerile sunt interesante, poti salva cativa banuti in cazul in care planuiai aceste achizitii pentru perioada urmatoare.

Dintre promotiile gasite la Altex pentru acest weekend avem:

150 lei reducere la toate cuptoarele incorporabile Electrolux. Preturile pornesc de la 999 lei fata de 1150 lei spre exemplu la cuptorul incorporabil Electrolux EOB2200BOX, un cuptor incorporabil electric clasa A, cu ventilator si cu carcasa construita din inox tratat impotriva urmelor de amprente.
Printre promotiile mai regasim in aceasta categorie cuptoarele incorporabile Electrolux EOB53203X, Electrolux EOB3400BOR(un model mai rustic); cat si alte aparate din aceeasi categorie.

– Daca la cuptoarele incorporabile am avut o promotie cu 150 lei reducere, pentru plite incorporabile avem parte de o reducere de 100 lei la Altex.

– Tot pentru o bucatarie moderna avem si masini de spalat vase Hotpoint la 150 lei reducere.

– Aspiratoare Bosch, cum este si cel vertical de care am amintit ieri, cu 20% discount.

– Si nu in cele din urma, fier de calcat la -20%.

Destul de interesant, acum sa vedem cati dintre noi in plina vara avem planificat din buget spre achizitii mai casnice 🙂 Pe de alta parte este de mentionat ca Altex mai are si o promotie cu o institutie de credit cu reducere de 500 lei la achizitii peste 2000 lei, insa pentru mine nu este tentant datorita modului de plata – detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *