Promotii laptopuri Asus pe ultima suta de metri de Black Friday

Am gasit in oferta magazinului online MarketOnline.ro cateva promotii foarte interesante in ceea ce priveste oferta de laptopuri.

Promotiile in mare parte se refera la laptopurile Asus si avem de la modele mai scumpe la modele mai ieftine, evident reducerea ca valoare este mai mare in cazul laptopurilor mai scumpe dar interesante sunt si laptopurile multimedia care procentual au reduceri consistente.

MarketOnline.ro este un magazin online mai mic, cu toate ca este pe piata de 6 ani, ma astept la o livrare mai rapida a comenzilor primite, daca va tenteaza sa cumparti ceva.

Iata si cateva laptopuri din promotie:

  • Asus ZenBook Prime UX31A-R4004V – ultrabook cu procesor Intel Core i7, 4GB RAM si SSD de 128 GB. Pretul este de 5699 lei, redus de la 6399 lei.
  • Asus Zenbook Prime UX31A-R4002V – asemanator cu modelul de mai sus, doar ca un pic mai slab pe partea de procesor doar cu capacitate mai mare de stocare – 256GB, tot pe SSD
  • Tot ultrabook, Asus ZenBook Prime UX31A-R4005V, mai accesibil ca pret, cu stocare pe SSD. Pretul este de 4949 lei, redus de la 5247 lei – reducerea e ceva mai mica dar laptopul este frumos si rapid.
  • Asus K95VM-YZ003D – model multimedia, cu placa video dedicata si la un pret ok, chiar daca reducerea nu este impresionanta. Are diagonala ecranului mare, de 18.4 inch.
  • Si un model de laptop ieftin, Asus X401U-WX011D, destinat utilizarii office, la 1229 lei, redus de la 1400 lei.

Daca laptopurile Asus nu v-au convins si vreti altceva, tot la Marketonline gasesti promotii pentru laptopurile Lenovo.

Nu uitati nici de lista completa a magazinelor care participa la Black Friday, am mai adaugat cateva magazine interesante la care promotiile continua si in weekend!

[sam_ad id=”32″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *