Publica si tu articole pe ElectroReview!

La aproape un an de la primele articole de pe site-ul ElectroReview dezvoltarea noastra in acest moment nu reuseste sa acopere vasta lume a electronicelor si electrocasnicelor si stirile ce o cuprind.

Astfel, am luat hotararea ca oricine sa poata scrie pe site-ul nostru. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici printr-un email la info@electroreview.ro cu doua articole scrise de tine care sa fie conform specificului prezentului site.

Trebuie sa ai in vedere ca articolele trebuie sa indeplineasca cateva conditii:

  • sa fie redactate clar, concis si fara greseli gramaticale
  • sa nu fie articole luate cu copy-paste de pe alte site-uri
  • articolele trebuie sa prezinte stiri si noutati din sfera electronicii, tutoriale si sfaturi sau chiar articole generale sub forma de pareri personale.
Analizand cele doua articole trimise ne putem face o imagine daca profilul tau se incadreaza in politica noastra editoriala si vei primi un raspuns cat mai repede posibil. Ulterior te vom invata ce este in spatele site-ului astfel ca singur sa poti publica articolele!

Ai sansa ca articolele tale sa fie publicate pe un site de succes ce va fi intr-o continua dezvoltare. De asemenea, in cazul in care articolele tale vor fi foarte citite si placute vizitatorilor site-ului vei fi recompensat pe masura eforturilor si a contributiei tale la dezvoltarea proiectului. Este sansa ta, profita de ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *