Purificator de Aer Tesy cu 6 nivele de filtrare

Daca pana acum alegerea unui purificator de aer era ceva mai dificila datorita pretului destul de mare al aparatelor de acest gen, acum am gasit o alternativa ceva mai ieftina, de la un producator din Uniunea Europeana, mai exact din Bulgaria ­čÖé – Tesy. Acestia au lansat de curand un model de purificator de aer – AC 16EHCI – un model compact, cu un consum energetic redus, cu ionizare – si la un pret de doar aproximativ 480 lei (verifica aici pret actualizat).

In cazul in care pana acum nu ati prea auzit de firma Tesy, trebuie sa spun ca acesta este oarecum echivalentul Arctic-ului de la noi, fiind o firma nationala din Bulgaria care in ultima vreme a cunoscut o dezvoltare mai mare datorita achizitiei acestora de catre un grup mai mare. De asemenea, de mentionat ca Tesy este unul dintre cei mai mari producatori europeni de boilere si alte dispozitive de incalzire.

Revenind la purificatorul de aer Tesy AC 16EHCI, aparatul are un design compact, ceea ce face ca poate fi montat aproape lipit de perete, fara a ocupa astfel extrem de mult spatiu. Culoarea predomintata este pe alb, asadar se integreaza excelent in orice spatiu ca un accesoriu modern, si in primul rand un accesoriu pentru aer mult mai sanatos.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Tesy AC 16EHCI are 6 nivele de filtrare a aerului, si accesoriul cel mai important este faptul ca are ionizator, ceea ce face aerul mult mai placut si care s-a demonstrat ca are un impact in buna dispozitie generala, practic nivelul ionilor fiind ca in aerul de munte sau cel de la mare, unde se stie ca poluarea este mai mica. Aparatul este recomandat pentru spatii de pana in 16 metri patrati, adica fie pentru sufragerie in general sau pentru dormitor.

Pe langa cele 6 nivele de filtrare, aparatul are 3 viteze pentru fantele dee ventilare, un consum energetic de pana in 65 W iar zgomotul nu este foarte mare, la viteza maxima are un nivel de zgomot undeva la 50 decibeli la viteza maxima, respectiv 40 decibeli la viteza minima.

Printre celelalte functii ale acestui purificator mai mentionam:

  • dispune de timer, intre 1 si 7 ore
  • Are filtru fotocatalitic TiO2
  • Ionizatorul genereaza ioni negativi la o valoare de -7kV
  • Are filtru HEPA, care poate fi foarte usor curatat.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *