Radiator cu quartz Star-Light QRB1600TS

Sezonul rece s-a instalat deja iar tu ai nevoie de o soluție rapidă pentru încălzirea locuinței sau a unei încăperi din casă.

Un radiator cu quartz dispune de avantajul de a oferi un mediu călduros, de a se încălzi foarte repede – în doar câteva secunde – este foarte ușor de transportat dintr-un loc în altul. Acesta are o tehnologie de funcționare extrem de simplă: energia electrică este transformată în energie luminoasă. Cu alte cuvinte, se încălzește instant însă se răcește la fel de repede.

Spre deosebire de alte aparate pentru încălzire precum aeroterma sau caloriferul electric, radiatorul cu quartz nu încălzește aerul din încăpere ci direct obiectul sau persoana spre care este îndreptată. Odată întreruptă alimentarea cu curent, utilizatorul va trebui să găsească rapid o altă sursă de căldură.

Radiatorul cu quartz are următorul avantaj: odată pornit, se încălzește rapid. Acest lucru se datorează faptului că majortatea din căldura emanată de elementele de quartz sau umplute cu gaz halogen ale radiatorului  se face în spectrul infraroșu al luminii, cu o lungime de unde destul de mare, care pătrunde mai ușor prin materiale.

Căldura este concentrată suplimentar de către elementele reflectorizante metalice în care sunt montate elementele de încălzire. Fie că este primăvară sau iarnă, grija pentru încălzire locuinței dispare grație acestui  radiator cu quartz. Comutatorul rotativ pe patru nivele este cel care permite ajustarea puterii radiatorului pentru crearea unui ambient plăcut cu un risc de încălzire scăzut. Acest radiator este prevăzut cu un mâner care facilitează mutarea dintr-o parte în alta a încăperii sau dintr-o încăpere în alta fără ca utilizatorul să intre în contact cu elemenții fierbinți.

Radiatorul cu quartz Star-Light QRB1600TS reprezintă radiatorul ideal pentru sezonul rece care tocmai s-a instalat la noi în țară. Vine cu o putere de 1600W și cu trei trepte de putere iar această putere se poate distribui cu ajutorul unui comutator. Puterea acestui radiator cu quartz este mai mult decât suficientă pentru încălzirea oricărei încăperi din cameră în situația în care ușa rămâne închisă.

Principalul avantaj oferit de acest radiator cu quartz de la firma Star-Light este faptul că încălzește pe ambele părți ceea ce determină o încăzlire mai rapidă.

Radiatorul cu quartz Star-Light QRB1600TS este dotat cu un comutator pe patru nivele și anume: 1600-1200-800-400 W pentru ca utilizatorul să poată seta cu mai mare ușurință nivelul de încălzire de care are nevoie. Greutatea acestui radiator este una redusă, de doar 2,9 kilograme ceea ce favorizează transportarea acestuia dintr-o încăpere în alta a lcouinței dar și depozitarea sa în orice colț al camerei. În plus, pe margini are niște suporți pentru transport și mai ușor.

Un alt avantaj al acestui aparat este oferit de sistemul de siguranță cu care este dotat, oprindu-se funcționarea radiatorului în momentul în care acesta se află în poziție orizontală.

Radiatorul cu quartz Star-Light QRB1600TS este ideal pentru a încălzi o încăpere de dimensiuni normale, un aparat de care avem mare nevoie în sezonul rece în care ne aflăm momentan.. Avantajele oferite îl recomandă, dar și prețul mic.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *