RDS nu mai are Antene Digi TV? Nu se mai pot face abonamente noi?

Umbla vorba, ca cel putin in anumite judete, RDS nu mai are antene de luni de zile pentru serviciul Digi TV, si ca pentru incheierea noilor abonamente se folosesc antenele celor care au folosit pana acum serviciile Digi TV dar si-au reziliat contractul.

Din punctul meu de vedere, acest lucru aduce si intr-o alta perspectiva interesul RDS in a introduce in grila de servicii programele de la Antena Grup, pentru ca daca ar fi o migrare masiva catre alti operatori, s-ar reintoarce antenele acestora si s-ar putea incheia totusi contracte noi care sa suplineasca eventualele rezilieri.

Totusi, e interesant si faptul ca intotdeauna RDS a avut niste probleme in a livra mijlocul tehnic prin care utilizatorii sa foloseasca serviciile, si aici ne putem aminti de telefoanele mobile Digi.Mobil, stickurile pentru internet Digi sau decodoarele HD pentru televiziune.

Suntem foarte curiosi de feedbackul de pe teren, ati incercat in ultima vreme sa va faceti un abonament pentru satelit TV de la Digi? Ce vi s-a spus? Ar fi interesant de aflat si localitatile/regiunile cu cele mai mari lacune in operarea acestui serviciu.

In acest moment cifrele arata ca RDS ar avea pe serviciile transmisiune prin satelit un numar de aproximativ 1,25 milioane de abonati, un numar foarte mare, probabil spre saturatie ca si potentiali clienti. De asemenea, o parte importanta dintre acesti clienti si-au dus antenele de satelit in strainatate, cu antena oferita se poate receptiona aproape in toata Europa posturile TV transmise in grila.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *