Reclamele TV la Televizoare

 Si cred ca se aplica la foarte multe alte electrocasnice acest mic material.

Acum cateva minute am vazut o reclama la Pro TV despre un televizor Samsung care se vinde la Carrefour (desi nu are importanta unde se vinde) – frumos spusa reclama, diagonala 81 cm, afisaj LCD; toate calitatile expuse bine iar reducerea foarte buna – de la vreo 1299 lei la 900 lei, asta desi pe site-ul lor 32D450 este la 1149 lei. Reducerea este consistenta intr-adevar, fata de pretul de lista recomandat de catre producator, adica asta inseamna ca si in alte parti se poate gasi mai ieftin. De exemplu la Altex, acel model este la aprox. 1100 lei iar la eMAG modelul Samsung LE32D450 nici nu mai e in lista.

Problema este urmatoare: televizorul are o rezolutie de doar 1366 x 768 pixeli, adica intr-adevar este la afisaj HD insa rezolutia este model 2010, adica invechita, cand inca era mare lucru faptul ca televizorul sa fie HD. Pe Altex.ro puteti vedea si ceva poze cu modelul, se vede ca este gros, invechit iar designul face parte din linia mai veche.

Recomandarea mea este decat sa va luati ceva care sa fie cu afisaj patratos si model invechit, mai bine strangeti ceva banuti si va luati ceva mai de calitate cu afisaj bun cu adevarat, nu ce incearca sa va spuna reclamele.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *