REDUCERE pe termen limitat la Philips. Vezi promotia AICI!

Asa cum v-am obisnuit de mai bine de doua saptamani, la prima ora a fiecarei zile va prezentam cele mai bune promotii ale zilei. Astazi avem o promotie foarte interesanta de la producatorul olandez Philips care in oferta liderului in comertul electronic din Romania – eMAG – a intrat cu o promotie pe termen limitat care se va desfasura azi – 6.04.2012 si maine – 7.04.2012. Vorbim bineinteles de continuarea promotiei Crazy Days, insa se pare ca acum formatul este mai diferit si cuprinde o gama mai diversa de produse – cateva televizoare, echipamente home theater si de sunet, Hi-Fi, dvd playere portabile + gaming si chiar si un conector de andocare pentru redarea muzicii de pe iPhone sau iPod.

ARTICOL IN CURS DE ACTUALIZARE

Promotia Philips ofera o reducere de 20 % , poti sa cumperi maxim doua produse/comanda/nume si nu poti folosi voucherele cadou primite in urma campaniilor promotiale. Cele cumparate sau generate prin profitshare se pot folosi fara probleme.

Produsele in promotie, mai ales televizoarele Philips din punctul meu de vedere oricum erau modele destul de OK ca pret, cu tot cu reducere deja chiar e super chilipir.

Dintre produsele aflate in promotie despre care am scris se numara modelele:

In general acel H/58 reprezinta codul importatorului, puteti regasi modelele si sub alte nume, cred ca inclusiv pe site-ul emag terminatiile astea sunt fara o linie clara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *