Robot de bucatarie Bosch MCM3501M

Bosch este un brand foarte cunoscut ce oferă soluții nu doar în domeniul electrocasnicelor, ci și în domeniul auto, termotehnică, aparatură electrică, sisteme de securitate, sau sisteme de comunicare. Cu un grad de implicare atât de mare în activitatea zilnică, Bosch investește in calitate și inovație pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu cât mai multe soluții.

În activitatea casnică zilnică, unul dintre modelele reprezentative pentru Bosch este robotul de bucătărie MCM3501M, extrem de bine echipat cu accesorii pentru foarte multe activități necesare pregătirii mâncării. 
Asta, desigur, fără a neglija toate electrocasnicele produse de către renumita marcă germană.

Prețul robotului de bucătărie este ușor mai mare decât al altor aparate similare – 👉 verifică aici preț actualizat – însă acest lucru este un lucru destul de caracteristic producătorului Bosch.

Din start, Bosch MCM3501M transmite un sentiment de încredere și siguranță, prin aspectul său de aparat electrocasnic profesional. Are o putere de 800 W cu ajutorul căreia nu vei întâmpina dificultăți în procesarea diferitelor ingrediente.

Robotul de bucătărie Bosch MCM3501M este dotat cu un cuțit multilevel 6, cu 3 lame duble, ceea ce îi conferă eficiență în tăierea și felierea alimentelor și prin cele 50 de funcții pe care le poate îndeplini.

Printre accesoriile sale se numără paleta pentru frământat, bătătorul pentru spumă, chopper, disc de emulsionare, disc de feliere, disc de radere, accesoriu pentru împingere, un cuțit universal etc. Bolul său are un volum de 2,3 l, iar blenderul din dotare are 1l.

Accesorii Robot de bucatarie Bosch MCM3501M
Accesorii Robot de bucatarie Bosch MCM3501M

Bosch MCM3501M este un robot de bucătărie, solid, cu un sistem anti-alunecare ce îi conferă o siguranță sporită, pentru a evita accidentele.

Toate accesoriile incluse au avantajul de a putea fi curățate la mașina de spălat vase, iar pentru montarea lor pe unitatea de bază există indicații precise marcate, astfel încât nu ar trebui să fie întâmpinate dificultăți la montare.

Materialele din care este realizat robotul de bucătărie Bosch sunt de o calitate foarte bună, ceea ce înseamnă că acesta este și trainic.

La fel ca majoritatea roboților de bucătărie, și acesta are două trepte de viteză, și funcția suplimentară puls, care face ca robotul să opereze mai repede – folosită de obicei pentru perioade mai scurte de timp.

Dimensiunile sale, 220 x 260 x 375 mm îi permit să poată fi depozitat cu ușurință într-un dulap și, mai mult decât atât, accesoriile, paletele, cuțitele, pot fi introduse în interiorul bolului, pentru a evita riscul pierderii acestora.

La fel de bine modelul poate fi păstrat la vedere, lângă celelalte obiecte electrocasnice folosite cu regularitate. Robotul are o combinație de inox cu negru, ceea ce îi conferă un aspect elegant și performant.

Bosch MCM3501M presupune o investiție semnificativă pentru un robot de bucătărie, nu exagerată, însă.

Fie că este achiziționat de o persoană care gătește mai rar, însă își dorește să aibă bucătăria utilată cu cele mai bune electrocasnice, fie că va fi o persoană pasionată de gătit, care va încerca nenumărate rețete, complexe și sofisticate, Bosch va reuși să păstreze standardele ridicate, oferind rezultate remarcabile, în timp scurt.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *