Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU cu o mulțime de funcții și accesorii

Fie că ne place sau nu acest lucru, suntem nevoiți să petrecem zilnic timp în bucătărie și asta nu doar pentru a lua masa ci și pentru a pregăti mâncarea sau desertul preferat. Însă în momentul în care avem un ajutor de nădejde în bucătărie lucrurile devin automat mai simple. Mă refer aici la un robot de bucătărie care te va ajuta ori de câte ori vrei să prepari o prăjitură delicioasă sau să pregătești masa.

Un astfel de robot este Bosch MUM4655EU, un model complex, dotat cu o mulțime de funcții, cu un preț destul de accesibil (verifică aici preț actualizat) ținând cont de multitudinea de accesrii cu care este prevăzut, utile în bucătărie.

Robotul de bucatarie Bosch dispune de 4 viteze. Un robot multifuncțional care va fi cu siguranță pe placul tutuor pasionaților de gătit, nu doar a fanilor produselor de patiserie. Acest robot este dotat cu o mulțime de funcții ce permit realizarea rapidă și deosebit de ușoară a unui număr incredibil de mare de preparate culinare. Astfel, grație robotului de bucătărie Bosch MUM4655EU este posibil să nu mai ai nevoie de alte produse electromenajere.

Putere mare și patru viteze pentru rezultatul optim

Are o putere de 550W si este prevazut cu patru viteze. O putere suficientă pentru a amesteca și mărunți perfect cele mai dure ingrediente. Este suficient de puternic pentru a  framanta un aluat fără ca utilizatorul sa aibă neplăcuta surpriză de a se încălzi după doar câteva secunde de la pornire. Acest robot de bucătărie vine la pachet cu un blender, accesorii pentru frământat, feliat, mărunțit și feliat și cu o mașină de tocat. Bolul robotului de bucătărie are o capacitate destul de generoasă, de 3,9 litri in care utilizatorul poate pregăti fără probleme 2 kilograme de aluat pentru un desert delicios.

Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU
Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Blender cu capacitate de 1 litru pentru preparat milkshake-uri sau cocktail-uri

Capacitatea blenderului este de 1 litru ceea ce înseamnă că oferă posibilitatea de a prepara băuturi delicioase precum milkshake-uri sau cocktail-uri. Mașina de tocat este capabilă să pregătească carnea în doar câteva secunde ceea ce înseamnă că utilizatorul va ști exact ceea ce conține carnea tocată și ceea ce a pus în preparate. Greutatea acestui robot de bucătărie este de 5,77 kilograme si se poate fixa pe blatul de bucătărie cu ajutorul ventuzelor din dotare.

Accesoriile au suportul lor special la acest robot de bucătărie Bosch

Un aspect important de menționat este faptul că accesoriile robotului de bucătărie Bosch MUM4655EU vin într-un suport ceea ce înseamnă că utilizatorul nu va mai fi nevoit să piardă timpul căutându-le prin sertare.

Puterea de funcționare a robotului de bucătărie este reglabilă și se poate seta în funcție de preferințele fiecăruia, pe 4 viteze de reglare. Alegând un robot de bucătărie munca ta în bucătărie se va simplifica enorm. Accesoriile de tăiere, radere, feliere, mărunțire te ajută să mărunțești alimentele dorite în doar câteva secunde. Robotul de bucătărie este dotat cu MultiMotion Drive – o tehnologie de amestecare a ingredientelor ce oferă rezultate excelente grație unui sistem dinamic de mixare 3D.

Dotată și cu mașină de tocat

Spre deosebire de alte aparate de acest gen, robotul de bucătărie Bosch MUM4655EU vine dotat cu o mașină de tocat. Aceasta este prevăzută cu un spațiu de susținere a alimentelor dar și cu un accesoriu pentru împingerea cărnii pe tub, spre lamele de tocare pentru ca utilizatorul sa proceseze în cel mai scurt timp carnea pentru cârnați sau pentru sarmale.

Bosch MUM4655EU este un aparat modern ce vine echipat cu nenumărate accesorii care se vor dovedi extrem de folositoare oricărei gospodine sau de ce nu oricărui bărbat pasionat de gătit. Opțiunea ideală pentru toți cei care își doresc un blender, o mașină de tocat dar și o mulțime de alte beneficii la un preț mai mult decât rezonabil.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *