Robot de bucatarie Moulinex Kitchenmachine Compact cu Blender, Feliere, Razuire, Amestecare, Framantare

Un robot de bucatarie micut si compact, dar complex cand vine vorba de varietatea retetelor pe care le pooti realiza cu ajutorul sau… asa s-ar putea descrie pe scurt robotul de bucatarie Moulinex Kitchenmachine Compact, care nu este insa si la un pret pe masura dimensiunilor sale (verifica aici pret actualizat), ci pe masura complexitatii de functii si a calitatii.

Sincer, la acest pret si la ce promite la nivel tehnic, ma asteptam sa aiba o putere putin mai mare decat aparatele de genul obisnuite; motorul sau are, asadar, o putere maxima de 700 W. Bine, asta nu inseamna ca nu este suficient de puternic, dar cred ca ar fi putut si mai mult. In plus, vine cu 4 trepte de viteza si un buton pentru Turbo / Pulse.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Dintre activitatile de care se ocupa singur, ar fi cele clasice pentru un robot de bucatarie mai complex: maruntire si pasare cu blender, framantare aluat, amestecare, feliere, razuire. Nu prezinta rasnita si nici sistem de tocare ca la masina de tocat. Accesoriile cu care vine sunt cana cu blender, cu o capacitate de 1 litru (foarte buna pentru cat de compact este aparatul), accesoriul pentru framantat, telul pentru amestecare, discul pentru feliere si discul pentru razuire. De asemenea, prezinta un bol simpatic, bombat, cu o capacitate foarte mare, de 3.5 litri.

Ce imi place mult si probabil si prin acest lucru se justifica pretul mai mare, este faptul ca functioneaza printr-o miscare planetara, un mod eficient si performant de a amesteca ingrendientele, oferind rezultate optime. Bolul se misca astfel circular, dar se si apleaca destul de mult in lateral, exact ca o planeta in timpul invartirii. Obtii astfel creme si sosuri perfect omogenizate si foarte fine.

De culoare alb, in combinatie cu gri fumuriu si gri-deschis, din plastic termorezistent dur, arata foarte bine, ca o jucarie, fiind micut si compact, simplu de amplasat oriunde in bucatarie, castigand spatiu. Accesoriile metalice (discurile si lamele) sunt realizate din otel inoxidabil / inox, pentru o si mai mare rezistenta si duritate de-a lungul timpului.

O „jucarie” care merita, pentru ca, prin dimensiuni, te ajuta sa economisesti si spatiu. Asta pe langa timpul pe care te ajuta sa il castigi in timp ce prepari mancarurile principale pentru masa. Nota maxima pentru sistemul de functionare cu miscare planetara a bolului de amestecare a ingrendientelor.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *